Een meisje walgelijk maken is gemakkelijk. Nina Avdysheva voerde een audit uit van stinkende, slecht geklede en vreemd gedragende mannen die in de categorie ongewenst vielen. Met zoiets – nooit, nooit, nooit!

Soms is een seconde voldoende om de verdere uitkomst van de avond te bepalen – of er seks zal zijn of niet. Het is zo gemakkelijk voor sommige mannen om dingen te verknoeien! Een vriendin vertelde me dat ze op date ging met een man die ze aanvankelijk erg leuk vond: een succesvolle makelaar, een sporttorso, een sportwagen. Maar in een duur Italiaans restaurant bestelde hij een primitieve burger, begon de ober op kleinigheden te duwen en prikte een vork in haar richting, terwijl hij iets geanimeerd zei: “Dus, luister hier …” Dit waarschuwde het meisje, er was geen seks . ‘Een vreselijke stier, een sukkel, een ongevoelige stam,’ klaagde ze na viagra kopen een date bij me. Ze hebben elkaar nooit meer gezien. Na enige tijd begon deze man met haar collega te daten. Hij gedroeg zich gematigd, gaf diamanten en nam hem mee naar het Comomeer. Mijn vriendin beet op haar ellebogen totdat ze ontdekte dat deze man in bed graag aan zijn anus gelikt wordt. Er lijkt geen relatie te zijn, maar mijn vriend denkt: als een man zich aan tafel gedraagt ​​als een varken, dan mag er in bed ook geen adel worden verwacht. Ze heeft er geen spijt van dat ze uit elkaar is gegaan met de makelaar zonder een keer te slapen. Toen ze werd geboren, raakte ze de anussen van andere mensen niet aan en was dat ook niet van plan. Niettemin romantiseerde de oorspronkelijke seksuele voorkeur in haar ogen het grove en primitieve “bullish” beeld. Over het algemeen noemde ze die man niet langer een ongevoelig logboek, maar vond af en toe een foto van haar collega op Facebook leuk.

Toch is het duidelijk dat veel mannen ons op het eerste gezicht of vanaf het eerste gesprek niet mogen. Rondom de harde wereld van snelle consumptie, en niemand kijkt vooral onder de verpakking. Vuile nagels – ga weg! Het is veel moeilijker met globale afwijzing na de eerste seks, wanneer je de slaapkamer verlaat en nooit meer terugkeert. Het embargo op het tweede geslacht doet zich voor wanneer een man zich op de een of andere manier misdroeg of zich correct gedroeg, maar alleen voor een vrouw past dit niet.

Ik ken een verhaal waarin een man een specifieke geur van leer had, en er kon niets aan worden gedaan. Na het douchen verdween deze zoetige geur niet, en tijdens seks leek het alsof het alles omhulde en zich ontwikkelde tot een smaak. Zodra het meisje het weerstond, de andere – het gebeurde nooit. Dit meisje ben ik. En de man is knap, slim en geweldig in alles, maar in bed lag zijn huid tussen ons in.

Er was er nog een met een slappe tong. Toen hij kuste, leek het alsof hij deze tong in mijn mond stak en hem niet bewoog. De tong lag als een natte doek. Wat ermee te doen is onduidelijk. Een kus is een levenshouding, miniseks, een projectie op het samenleven met kinderen en een hond, een model van een toekomstige ouderdom op een schommel aan zee. Als de kus niet werkt, moet je rennen.

Vreemd genoeg zeggen veel vrouwen dat ze mannen voor seks langs etnische lijnen scheiden. De snee in de ogen en de donkere huid, gecombineerd met sociale status, leggen een zwaar taboe op dergelijke contacten voor Moskou-fashionista’s. Maar ik weet dat voor de meest kieskeurige blanke vrouwen dierlijk seks met een hete zuiderling echt interessant is..

Ik herinner me hoe een jonge conciërge uit Dushanbe, die mijn met sneeuw bedekte auto opgroef met een schop, nooit duizend roebel in dankbaarheid nam. Ik zie hem vrolijk glimlachen en me nazwaaien in de achteruitkijkspiegel, en ik denk dat ik onder de juiste omstandigheden liever met hem zou slapen dan met degene die lief boven in mijn appartement slaapt. Geen budget, geen verkering. Simpele mannelijke kracht en adel is zo sexy!

Ik ben op het International Economic Forum in St. Petersburg. Dit is het grootste zakelijke evenement van het land met deelname van staatshoofden en regeringsleiders, vertegenwoordigers van de politieke en zakelijke elites en de deskundige gemeenschap van over de hele wereld. Ik draag een formeel pak, hang aan de telefoon, werk aan mijn werk. Op een zakelijke cocktailparty ontmoet ik de president van een groot industrieel bedrijf – hij is mijn voormalige baas, een charismatische manager. Toen ik voor hem werkte, respecteerde ik hem enorm en had ik bewonderenswaardige liefde. Hij was altijd taai en taai, wist hoe hij doelen moest stellen en eiste resultaten. Hij maakte een duizelingwekkende carrière, was encyclopedisch slim, en bij de onderhandelingen meesterlijk onderdrukt en zakte in en gaf nooit op. Een succesvolle man tot op het bot.

We ontmoetten elkaar in een ontspannen sfeer, dronken champagne en spraken over economische trends. En hij nodigde uit: laten we met ons gaan eten! Ik ga met zijn partners naar dit ontspannen zakendiner en ik denk dat mijn carrière een vlucht heeft genomen – ik eet op gelijke voet met de onbereikbare baas, ik ben een stoere meid!

We zitten en eten. Het wordt donker. De ober schenkt wijn. In een oogwenk vertrekken de partners abrupt en begint mijn ex-baas me lastig te vallen. Hij strekt zijn lippen uit, raakt zijn handen aan, zegt dat hij dit altijd al gewild heeft, en nu ik niet voor het bedrijf werk, zijn alle wegen open en moeten we naar het hotel gaan en nu seks hebben. Ik kijk hem vol ongeloof aan, hoe ik de druk kan weerstaan. Hij is nog steeds mijn voormalige baas en ik ben gewend om een ​​commandostructuur te handhaven. Ik probeer weg te gaan – ik ben beledigd: “Heb je medelijden met het kussen van me?” en “Ben ik te oud voor jou?” ‘Natuurlijk niet,’ zeg ik, ontwijkend. Hij blijft meesterlijk onderdrukken en buigen. Ik kijk naar hem en begrijp dat seks met hem voor mij onmogelijk is. Zo’n charismatisch, zo’n succesvolle, sterke man, zo welkom op kantoor, zit nu hulpeloos in een restaurant en smeekt om liefde. Ik neem afscheid en vertrek. Hij is beledigd, hij geeft gewoon niet op. De volgende dag stuurt hij een sms met een uitnodiging voor een ontmoeting. Ik antwoord niet. Dan nog een sms. Ik ben stil. Hij schrijft: “Heb je het druk? Op de bijeenkomst? Kunt u niet antwoorden? Bang? Ben je opzettelijk stil? ‘ – “Ik ben speciaal stil.” Hij antwoordde: ‘Sorry, ik wilde je niet in verlegenheid brengen. Fijne dag”. Hij heeft nooit meer contact opgenomen..

Ik keerde terug naar Moskou, ik zit aan de telefoon, ik ben aan het werk en ik herinner me deze aflevering met een pijnlijk gevoel van medelijden met alle mannen op aarde. Elke man kan van de ene op de andere dag uit de seksuele baan vliegen en noch budget, noch charisma, noch uiterlijk zullen redden. Simpelweg omdat je meer nodig hebt om seks te hebben met een vrouw. En niet iedereen heeft het.

De naïeve mannen met wie ik over seks moest praten, zijn er zeker van dat elk meisje in bed kan worden gesleept. Toegegeven, dit vertrouwen gaat altijd gepaard met een voorbehoud: als je het juiste budget hebt. Ze geloven dat geld en mooie verkering de beste Photoshop is voor de meest onooglijke mannelijke kwaliteiten. Dus ik haast me om teleur te stellen: zelfs met veel geld en creativiteit zijn er hele gezinnen, typen en ondersoorten mannen met wie wij, vrouwen, nooit van ons leven zullen slapen. En als we slapen, zullen we het niet herhalen. En we zullen het anderen vertellen om niet te herhalen.

Mannen worden absoluut onvoorspelbaar op de zwarte lijst gezet. Hier kijk je naar hem, je lijkt alles leuk te vinden, maar als je goed kijkt, glinstert hij van interdentale spleten, hij woont bij zijn moeder. Mannen van de zwarte lijsten ruiken soms naar een handdruk (of reden zonder handdruk) – zulke mensen worden onmiddellijk genegeerd. Het gebeurt ook – diep boven de veertig, heeft het haar losgelaten, het reliëf van de borst is bedekt met een karmozijnrode polo, in de totale rekening zet hij onmerkbaar vijfhonderd roebel minder, hij is op zoek naar ware liefde, vanaf zijn eerste huwelijk er zijn twee volwassen kinderen. Of een ander type – gelstrengen over kale plekken, een jas op de grond, die drie gerbera’s vasthoudt en “je hand” vraagt ​​om te kussen. Roos, zegel op de vinger, kapsel “rattenstaart” – dit alles doodt de erectie van een vrouw tijdens de vlucht..

Na meer dan een dozijn kennissen en vriendinnen van verschillende leeftijden en voorkeuren te hebben geïnterviewd, ontdekte ik een bepaald patroon. Meestal staat een man op de zwarte lijst met de volgende tarieven: verbod op het eerste gezicht, ineenstorting van de eerste date en embargo op tweede geslacht.

Mannen die vettig en glad zijn, vallen meestal op het eerste gezicht onder het verbod. Dit is het type dat meestal zijn innerlijke wereld laat zien door het weigeren van minimale hygiëne en als gevolg daarvan door schadelijke geuren, rotte tanden en nagelbeten. Deze mannen wekken niet alleen afkeer op, ze wekken argwaan: is alles in zijn gezondheid in orde, of zijn hersenen in orde zijn. Als een man zich niet elke dag wast, is dit een reden om na te denken over zijn mentale prestaties. Vrouwtjes zijn alleen op zoek naar gezonde mannen, dus dit zijn geen vrouwelijke grillen, maar puur instinct, meer niet.

Ik, een oprecht meisje met een voorliefde voor seksuele filantropie, ben ook ooit zo’n personage tegengekomen. Het gebeurde toen ik een prachtige bruine kleur had, een minirok en het levensprincipe van ‘ik ga voor jou’. Ik liep door het centrum van Moskou, mijn haar wapperde, mijn heupen stuiterden – alles, zoals in de vroege video’s van Beyoncé. Een jonge, slanke en lange man haalt me ​​in. “Ik reed in de tegenovergestelde richting, zag je en draaide de auto om”, vertelde hij me. – Mag ik je uitzwaaien? Ik knik triomfantelijk, vertraag mijn pas een beetje en evalueer het met mijn perifere visie, onderzoek het. Tonic, atletisch, blauwe spijkerbroek, witte tanktop, driedaagse stoppels, trendy converse – geen teken van gladheid.

Hij vergezelde me naar de ingang en vroeg me die avond mee uit. Ik was aan het voorbereiden. Ik wachtte een paar uur op de bijeenkomst, trouwde mentaal met hem en baarde drie kinderen. Toen we elkaar ontmoetten, was het eerste dat ik zag enorme witte vlekken op zijn zwarte T-shirt in de oksel. Tante bij de stomerij tegenover mijn huis noemt dit ‘zweetetsingen’. “Ik werd zenuwachtig”, dacht ik, maar onbewust begon ik een wilde afstand te bewaren. De oksels, hoewel ze geen geur uitstraalden, verlieten mijn blikveld tijdens onze bijeenkomst niet. Op de tweede date droeg hij een ander T-shirt, maar hier werd hij achtervolgd door hetzelfde probleem. Blijkbaar waren witachtige cirkels een integraal onderdeel van zijn garderobe. Voor de tante van de stomerij is hij een favoriete klant. En voor mij helaas geen opties. We kregen niet eens een kus. Ik ben gewoon verdwenen.

Velen zullen me veroordelen en zeggen dat zweterige oksels nog geen reden zijn om een ​​relatie op te geven, misschien heeft hij nierproblemen, en in het algemeen is dit allemaal op de een of andere manier opgelost. Maar mijn verhaal met een zwetende man komt uit de categorie “eerste date instorten”. Uiterlijk lijkt alles geschikt, maar vanuit de diepten van het onderbewustzijn wordt afwijzing geboren, wat nutteloos is om weerstand te bieden. En elk klein ding kan hier een impuls aan geven. Alsof het hele universum je probeert te redden van een fatale fout: slaap niet met een onaangenaam type dat zijn tanden pakt – hij graaft een enorme wond in je hart!

Een paar jaar later typte ik uit verveling de naam van een bezwete man in een zoekmachine en kwam op een forum terecht waar verschillende mensen hem zochten, die hij schaamteloos voor geld gooide. Hij bleek een goedkope oplichter te zijn die op de vlucht was, en zijn bejaarde ouders, een doorgewinterde vader en een gepensioneerde moeder, gaven de schulden van hun zoon terug aan de bedrogen mensen. Ik zat betoverd voor een computerscherm en dacht erover na hoe ik mijn innerlijke stem kon horen. Geen wonder dat er twijfels waren, geen wonder dat de oksels zweetten!

Vettig-gladde mannen zijn ook excentrieke kleding die, ongeacht stijl en textuur, even walgelijk kan zijn. Toch hebben vrouwen het recht om een ​​fout te maken met de outfit: ze was dom, ze koos iets verkeerds – haar menstruatie begon of gewoon een aanval van slechte smaak. Vrouwen worden vergeven omdat uiteindelijk een gevoel voor humor, lange benen, een glimlach en een goede borst de waakzaamheid van een man in slaap doen vallen. We kunnen niet voor de gek gehouden worden! Wat je ook zegt, het uiterlijk van een man weerspiegelt zijn vitaliteit: in controle of zonder controle, of hij nu beslist of niet. Je kunt het meteen zien. Een man-fixer is altijd aantrekkelijk en naakt voor ons, omdat zijn kleding, hoe slecht of goed ze ook zijn, te onzichtbaar is en nooit sterke eigenschappen zal overschaduwen. En als de man geen fixer is, zoeken we naar andere uiterlijke tekenen die kunnen duiden op verborgen mannelijk potentieel. Daarom kan de kledingkeuze voor het seksleven van de meeste gemiddelde mannen fataal zijn..

Mannen, onthoud: als je een glimmend pak aantrekt, of een microzwembroek, of Speedo-teenslippers met joggingbroek, of een nauwsluitend alcoholisch T-shirt, dan zal alleen verlies van gezichtsvermogen of verstand een vrouw ertoe brengen dichterbij te komen aan u. Een leren regenjas en een zomerrijbroek met sokken vallen in dezelfde categorie, evenals een halfopen hemd in een kleine bloem of een herenbontjas van elke prijsklasse. Overmatige gel op het haar, geplukte wenkbrauwen, geverfd grijs haar en kammen over de terugwijkende haarlijn zal geen waarde toevoegen. Ja, waardigheid. Als een vrouw een man ontmoet die een licht satijnen hemd heeft aangetrokken, is er over het algemeen geen garantie dat hij op een dag niet stilletjes een satijnen slipje uit haar kleerkast zal halen en ze zal passen..