Ten eerste is dit essay niet voor die vrouwen die hun positie als minnares tijdelijk beschouwen tegenover die van de n-de vrouw. Ik beschouw deze vrouwen niet als objecten van mijn onderzoek, en daarom zal ik over anderen schrijven..

Een minnaar zijn betekent in een prachtige staat van leven zijn, die met behulp van mijn advies nog aantrekkelijker kan worden gemaakt. Het is een feit dat degenen die zijn gegroeid in de Sovjet-christelijke moraal, het plezier van seks als een zonde beschouwen en daarom zelfs in dat zijn "zondig" de toestand van een minnares, ze weten niet hoe ze van het leven moeten genieten en verwijten zichzelf dat het voorbij is.

Laten we proberen erachter te komen hoe u verdriet kunt helpen.

Dus wie wordt de minnares?

1. Een vrouw die niet getrouwd was, maar daar echt naartoe wil, dus gaat ze naar seksueel contact om het verlangen te vervullen dat haar door de samenleving en mentaliteit is ingeprent.

2. Een gescheiden vrouw of weduwe, die naïef gelooft dat kinderen een goede vader nodig hebben, beter dan de vorige (of gewoon een levende ouder).

Deze twee categorieën proberen ongehuwde mannen te kiezen, of getrouwde mannen te scheiden. God is hun rechter. Laat ze zich zo goed mogelijk verdraaien, ik ben hun helper niet.

3. Getrouwde vrouwen die niet van het huwelijk genieten en dus seks erbij hebben.

4. Gratis vrouwen die seks nodig hebben.

De vrouwen van het derde punt bevinden zich in een onstabiele balans. Ze kunnen worden onderverdeeld in twee subgroepen: degenen met wie de man niet wil slapen, en degenen die niet met hun man willen slapen. Ik heb het niet over die echtgenoten die dat niet kunnen – ze moeten worden behandeld, en als het niet werkt, vraag dan toestemming voor communicatie en geniet van het leven. Voor wie mijn man is afgekoeld, ik zal niet als een tijdschrift zijn "Kosmopolitisch", adviseren kousenbanden en parfum op intieme plaatsen. Dus hij, de geit, heeft het nodig, omdat hij degene naast hem niet waardeert. U kunt zonder gewetenswroeging veranderen. Het is waar, vreemd genoeg, dat zulke en die vrouwen, afgewezen door hun echtgenoten, geen bijzonder vleselijke geneugten willen, en naar seks van derden gaan met de ogen van een antilope, opgetild door een leeuw.

Degenen die zelf tot hun man zijn afgekoeld, moeten kiezen: ofwel hun man erover vertellen en hem, zo niet goedkeuring, dan op zijn minst formele toestemming krijgen. Samenzweren of scheiden. Het spectrum is breed en iedereen kiest voor zichzelf. Dat wil zeggen, elk.

De vierde groep blijft – vrije vrouwen die niet willen trouwen. Hier zijn ze, degenen die minnaressen worden genoemd, en niet "rentmeesters van de echtgenoten", "wulpse echtgenotes" en "dagboeken van Bridget Jones".

Een van mijn kennissen, een slimme feministische dame, zei: "In feite zijn dergelijke problemen (vrouw en minnares) een teken van onze tijd. Omdat het instituut van minnaressen (geisha, hetaira, courtisanes, Londense actrices en Parijse dames van de halve wereld) al eeuwen bestaat. In Rusland waren de Decembristen dol op loyaliteit aan hun vrouw en alle anderen. Vertegenwoordiger "Als ik thuis een kok heb, waarom kan ik dan niet lunchen in een restaurant?" veroorzaakt gelach, maar het antwoord is de houding ten opzichte van de echtgenoot. Dat wil zeggen, thuis – de vrouw, "eerlijk" een vrouw die erfgenamen baart (als ze veel geluk heeft, dan is ze een beetje opgeleid, en vaker niet), en buiten het huis – een minnares die niets met voortplanting te maken heeft, maar slim, goed opgeleid en niet ingewikkeld in seks".

Aangezien de huidige minnaressen de regels van Londense actrices en Parijse dames van de halve wereld zijn vergeten, sta ik mezelf toe hen wat advies te geven:

1. Houd nooit van je getrouwde minnaars – dit zijn slechte manieren. Hun vrouwen houden van, laat ze genoeg hebben.

2. Geniet van elk uur, elke minuut van uw situatie. Je bent een vreugde en een vakantie in het leven van een man, en een vrouw is het leven van alledag. Toegegeven, er zijn meer weekdagen dan vakanties, maar daarom zijn vakanties zoeter.

3. Wees niet bedroefd dat hij feestdagen bij zijn gezin doorbrengt, en niet bij jou. Ten eerste zou hij graag weg willen rennen (nou ja, misschien behalve voor de verjaardag van de kinderen), en ten tweede, laat hem niet het licht in het raam zijn en de enige voor jou. Waar, vraag ik, zijn je vrienden, vriendinnen en fans? Smolten ze met de komst van een minnaar? Vergeet ze niet, want het is met hen dat het leuk is om het nieuwe jaar en Pasen door te brengen. En als je het toch wilt vieren met je geliefde, dan betekent dat dat je verliefd bent geworden en zie punt 1.

4. Hoe drukker je bent, hoe belangrijker en gerespecteerd je voor hem wordt. Blijf niet zitten wachten, zoals Yaroslavna. Ga aan de slag en beantwoord het aanbod om te ontmoeten: "Blij, mijn liefste, laten we onze werkdagboeken bekijken".

5. Al deze tips uit glamoureuze tijdschriften dat je altijd opgemaakt en gekruld moet zijn voordat hij arriveert – vergeet het maar. Hij heeft je al naakt gezien, vanuit de douche en zonder make-up. Als hij naar je toe komt, wat maakt het dan uit of je make-up draagt ​​of niet. Hij zag je natuurlijk, en hij was niet bang, dus ontspan.

6. Als je iets voor hem wilt koken, maak er dan geen gewoonte van (schat, ik weet dat alle mannen honger hebben naar zo’n seks. Ik heb alleen een bagel, dus laten we ergens een stuk vlees aan het spit gaan eten). En als je dat doet, doe dan een gerecht dat je vrouw niet doet. Laat hem weten dat hij zulke dolma alleen bij jou thuis kan eten.

Laten we het nu hebben over twee belangrijke dingen: geld en polygamie. Geld is een erg gevoelig onderwerp, dus als je het goed begrijpt, is het alsof je op de rand van een mes loopt..

Weet allereerst: je bent een luxe! En voor luxe moet je betalen. Hij heeft geen extra geld voor zijn minnares – laat hem een ​​vrouw hebben en gelukkig zijn. Alleen gratis afspreken "eerlijke gevers" uit de paragrafen 1 en 2, die denken dat ze met hun adel een wederkerig gevoel bij een man zullen oproepen en dat hij van hen zal houden vanwege hun onzelfzuchtigheid en altruïsme. Beeldjes! Van zulke arme dingen komen dan hebzuchtige teven tevoorschijn, die maandenlang wraak nemen op hun echtgenoot, terwijl ze hun aard moesten verbergen onder het mom van een nobel gebrek aan hebzucht. Zij zijn degenen die erop staan ​​de alimentatie en het aantal ontmoetingen met kinderen uit het eerste huwelijk te verminderen..

Aan de andere kant zijn de bewaarde vrouwen. Dit zijn minnaars die tevreden zijn – voor het feit dat een man hen betaalt voor hun levensbehoeften, verkopen ze hem hun vrijheid. Zulke vrouwen worden slechts instrumenten voor de bevrediging van lust. Een prostituee voor een lange tijd en met een toewijding van trouw – dat is wat een bewaarde vrouw is.

Een minnaar kan en moet in staat zijn om geschenken van elke waarde van een man te accepteren. Maar alleen als het een luxe is. Dat wil zeggen, degenen die bij gelegenheid aan hem kunnen worden teruggegeven en dit heeft geen invloed op haar dagelijkse levensbehoeften. U kunt bijvoorbeeld een parfum cadeau doen, de shampoo zelf kopen. Koop garnalen en Kiev-cake – wat je ook zegt, schat. Aardappelen en brood als je wilt. Gouden oorbellen worden enorm gewaardeerd. Hetzelfde bedrag dat voor het appartement moet worden betaald, wordt met verontwaardiging afgewezen. Zie anders hierboven over bewaarde vrouwen. Laat u niet kwellen door wroeging over hoeveel geld hij aan u uitgeeft. Je vraagt ​​hem niet om geld en geschenken. Het is niet verboden om te hinten, alleen subtiel. En dan brengt het geschenk degene die het geeft meer plezier dan degene die het ontvangt. Wat als het parfum dat hij voor jou heeft gekozen naar gedroogde hagedissen ruikt? Hij koos ze naar zijn smaak, niet die van jou. Zo
die nog een keer ontspannen en nogmaals bedankt. Dan kun je je vriendin parfum geven – "eerlijke billen", ze zal er blij mee zijn. En vertel hem dat je ze zo leuk vond dat je ze constant gebruikte en dat ze snel afgelopen waren.

Conclusie: laat het aan jou besteden. Als hij je verlaat, zal hij onthouden hoeveel hij aan je heeft uitgegeven en zal hij spijt krijgen van zijn vertrek. Waarin veel wordt geïnvesteerd, wordt niet zomaar opgegeven.

Nu over polygamie. Je getrouwde minnaar slaapt bij jou en je vrouw. En geloof niet dat hij niet met zijn vrouw naar bed gaat omdat hij dat niet wil. In slaap en hoe. Dat zou u helemaal niets moeten schelen. Zijn sperma is geen pasta van een tandbuis, het zal niet tot het einde van streek raken, en de vrouw zou blij moeten zijn om geen spaak in je wielen te steken. Vergelijk jezelf bovendien nooit met haar. Het is als een derde-rang die dezelfde baan rent met een meester in sport. Je bent een meester in sport in seks. Weet dat! Hiervoor ben je gekozen, en niet voor je mooie ogen. Vergelijk jezelf dus met zijn vrouw, alleen tijd om te verliezen en jezelf te vernederen.

Hoe vaak komt hij bij je langs? Een keer per week? Eens in de twee weken? Hij zegt dat hij dat vaker niet kan, want werk, thuis, enzovoort? Het is heel goed mogelijk om te geloven. Hij zou graag naar de hemel gaan, maar zonden, dat wil zeggen zorgen, staan ​​niet toe. Wat is het – een meester in sport in seks is inactief! Dus zorg voor een andere minnaar. En u kunt de eerste veilig melden:

– Schat, je hebt het te druk, en dan heb je mij en een vrouw, en ik heb alleen jou. Ik denk dat het moeilijk voor je zal zijn om te protesteren tegen het feit dat er nog een naaste in mijn leven zal verschijnen..

Wel, wat kan hij daar bezwaar tegen hebben? Wat vindt hij leuk? Dat vindt hij niet leuk, anders was hij al lang geleden gescheiden en met jou getrouwd. Wat geeft het geld uit? Het bevat dus niet – u bent hiervoor door mij hierboven gewaarschuwd. Zorg gewoon voor veiligheid en anticonceptie – als er iets is, wordt u allemaal samen behandeld.

Er is geen verraad in uw relatie. Hij bedriegt je niet met zijn vrouw. Je bedriegt hem niet met een ander, want je bent hem niets verschuldigd, je houdt niet van hem en je hebt geen eed van trouw gezworen. En als de tweede het ongeveer even druk heeft, dan zullen hun bezoeken gewoon de gemiddelde frequentie van geslachtsgemeenschap in het gezin uitmaken..

Nog enkele tips:

• Kies positieve gezinsmannen. Ze zijn al gewend om voor het gezin te zorgen, wat betekent dat ze indien nodig voor je zullen zorgen..

• Kies drukke, eerlijke campagnevoerders – ze werken verantwoord en verdienen goed geld. U zult niet gekweld worden door uw geweten dat zijn kinderen zonder brood en boter zullen zitten als u weer met hem dineert in een restaurant..

• Kies liefhebbers van gemiddelde seksualiteit. Hij en zijn vrouw zijn zo, en je zult de tijger in hem wakker maken en hem verwoesten, zodat hij maar een klein beetje meer voor zijn vrouw zal hebben. En oké, ik zal niet meer rondkijken.

Tot nu toe was dat ongeveer alles wat ik wilde zeggen. Ik heb zojuist enkele aspecten aangeroerd, waardoor ik ze aanzienlijk heb vereenvoudigd. Mij ​​kan worden gevraagd, waarom zou een vrije vrouw geen vrije man kiezen? Het antwoord is: deze toestand is onstabiel. Het paar verstrooit of trouwt en valt na enige tijd in een toestand die in dit essay wordt beschreven. Alleen een paar waarmee hij getrouwd is, kan stabiel zijn, en ze wil niet met hem trouwen. Dan zullen ze nog lang en gelukkig leven.

En tot slot: herinner je getrouwde minnaar er af en toe aan dat je zijn gezin niet uit elkaar gaat halen – laat hem weten dat je niet alleen een luxe bent, maar ook een schat.!