Kussen is de zekerste manier om te weten of je echt een stel bent. Er zijn – en zelfs heel vaak – gevallen waarin ze de onverenigbaarheid van mensen aan het licht brengen.

Elke kus is een versleuteld bericht. Van de beleefd koude socialite nauwelijks aanraken, luid vriendelijke en verwante smakkend met knuffels en klopjes tot een opgewonden, verleden en ongepast, maar voor altijd gedenkwaardige schoolkus en een verfijnd, onuitputtelijk sensueel spel dat langdurige liefdesaffaires kan redden van routine en afkoeling.

Elke kus is een telegram: "Heb lief, vlieg, ontmoet" of "Het is oké, haal het geld eruit". "Gefeliciteerd, ik wens je veel geluk" of "Vaarwel, herinner me niet onstuimig".

Een kus is een vraag die we bewust stellen, en ons onderbewustzijn beantwoordt het. Het antwoord is heel simpel: of "Ja", of "Nee". "Nee" -dan heeft het geen zin om verder te gaan, maar als "Ja". Oh, het kan van alles zijn!

Als je je herinnert hoe belangrijk voor elke jongeman de vraag is hoe je op de juiste manier kust, hoe je het moment kiest, dapper bent, niet in de war raakt, niet een fout maakt, dan is het gewoon onbegrijpelijk waarom mannen zo snel hun interesse in deze bezetting. In onze tijd wordt romantiek helaas snel uitgehold door relaties, en daarmee verdwijnen de simpele geneugten van blikken en zacht gefluister, aanrakingen en vliegende kusjes..

Voor veel koppels die samenwonen, beweegt kussen zich van het rijk van liefdesspel naar het rijk van formele gebaren: "Ik kuste haar toen ik aan het werk ging. ", evenals het terugkeren van het werk. En ook als dank voor een geslaagde branding. En dit is een volkomen veilige optie. Tegelijkertijd volgt het vrijen zelf een verkort scenario, van waaruit alles "excessen" geleidelijk verdwijnen.

Oh, wat een vergissing! Gooi het meest creatieve en meest sexy deel van het spel, de meest perfecte uiting van tederheid, magie en muziek van liefdesrelaties, weg als onnodig!

Er is een versie die we kussen "bespioneerd" bijen. Dus, verpleegsterbijen voeden honingbij van mond tot mond. Geen wonder dat in poëzie de lippen van dierbaren altijd zoet zijn, schat."Cellulaire honing druipt van je lippen, oh geliefden! Honing en melk onder je tong. " – gezegd in het beroemdste liefdesverhaal aller tijden "Liederen van liedjes" Koning Salomo. Iedereen die bekend is met de kussen van ware passie, weet dat dit niet alleen een poëtisch beeld is. Inderdaad, een vrouw die op een bepaald moment in haar liefdesspel verliefd en gelukkig is, lijkt een zoete bron onder haar tong te openen. Maar er zijn er velen die op dit moment kunnen wachten en het waarderen?

Kussen is de zekerste manier om te weten of je echt een stel bent. Er zijn – en zelfs heel vaak – gevallen waarin ze de onverenigbaarheid van mensen aan het licht brengen. Dit is waarschijnlijk hun geheime supertaak. Twee mensen kunnen interesse in elkaar hebben en zelfs de meest vurige sympathie, ze voelen zich goed samen. Maar de eerste kussen zullen laten zien dat er hier geen passie is, er is alleen tedere vriendschap. En soms veroorzaakt de allereerste aanraking van de lippen een paradoxale reactie – kou, zelfs afkeer.

Een man en een vrouw, in alle andere parameters die voor elkaar geschikt zijn, kunnen fysiologisch onverenigbaar blijken te zijn..

Kussen – zachtaardig, vindingrijk en zelfverzekerd – is nog steeds essentieel voor succes in liefdesaffaires. Zonder in dit stadium goedkeuring te krijgen, is het onmogelijk om verder te gaan. Zelfs de meest gepassioneerde en onvermoeibare minnaar zal zijn talenten niet kunnen demonstreren, tenzij hij eerst het pad bestrooit met bloemen van tedere kussen..

Een van de beste handboeken over hun theorie en praktijk is te vinden in "Kama sutra". Dit alfabet van sensuele liefde werd samengesteld in de 3e eeuw, maar het is onwaarschijnlijk dat de generaties van vandaag er iets aan kunnen toevoegen. Er is een heel hoofdstuk in gewijd aan kussen, hun beschrijving en classificatie. Ze zijn onderverdeeld in 4 categorieën: beklemmend, drukkend, gemiddeld, zacht en verschillen niet zozeer in het werkingsmechanisme, maar in de hoeveelheid geïnvesteerde energie. In detail overwogen "nominale kussen", wanneer een vrouw haar mond aan de mond van een man raakt zonder haar lippen te bewegen, "gebogen kusjes", wanneer beide hun hoofd naar elkaar toe kantelen, "kusjes knijpen", wanneer een van de partners de onderlip van de ander lichtjes samenknijpt met zijn lippen, deze aanraakt met zijn tong en dan strakker knijpt.

Precies hoe u kust, kan veel over u in het algemeen vertellen, evenals uw huidige stemming. Een kus draagt ​​een breed scala aan seksuele signalen. Strak samengedrukte lippen duiden op onwil om verder te spelen. Ze openen zich en laten je naar binnen, accepteren de uitnodiging – handel moediger. Als de tong van de partner naar toe beweegt, duidt dit op een uitgesproken verlangen, vooral als hij tegelijkertijd gespannen is. Een zachte, precies ontsnappende tong kan wijzen op een voorkeur voor een langzaam liefdesspel. Een attente partner kan onderscheid maken tussen kleine veranderingen in de chemische samenstelling van speeksel, die duiden op bereidheid voor de volgende fase van intimiteit..

Goede geliefden bereiken, zelfs in het stadium van dit lipspel, volledig contact en wederzijds begrip, waardoor ze maximaal plezier kunnen beleven aan intimiteit..

In langdurige relaties is kussen vaak het eerste slachtoffer van de gewoonte – het verdwijnt gewoon, waardoor het seksleven saai, eentonig en verstoken van romantiek wordt..

Als een paar stopt met kussen, betekent dit niet dat de liefde voorbij is, maar het kan een wake-up call zijn – een van de partners, of beide, beschouwen elkaar als vanzelfsprekend. Dit betekent dat het gevoel van een wonder het dagelijkse leven verlaat..

Het terug krijgen is in een handomdraai! Het enige dat nodig is, is verlangen, vastberadenheid en een ontelbaar aantal kussen, bovendien heel anders – licht en fris, zoet en vurig, kruidig, aanhoudend, zachtaardig, bedwelmend. Voor degenen die dit veel begrijpen, kan een nacht van liefde, geweven van niets dan kussen, erotischer, levendiger en gedenkwaardiger zijn dan een nacht vol seks..

Meesterschap komt met ervaring, ervaring wordt opgedaan in het bedrijfsleven, dus begin nu.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!