Inhoud

De erectie na 50 jaar is bij de overgrote meerderheid van de mannen onderhevig aan verandering, helaas niet ten goede. De “afdruk” van de leeftijd is voelbaar, maar de afgelopen jaren zijn niet de enige factor die tot erectiestoornissen heeft geleid.

Elke vertegenwoordiger van het sterkere geslacht, ongeacht zijn leeftijd, wil aantrekkelijk zijn voor zijn partner, en elk ‘misfire’ van een intiem plan verschijnt als een ernstig psychologisch trauma, dat zelden zonder verdere problemen blijft..

Met het verstrijken van de leeftijd neemt de erectie af, neemt het libido af, de duur van de geslachtsgemeenschap laat veel te wensen over. In dit opzicht zijn menig man van vijftig jaar op zoek naar een antwoord op de vraag hoe een erectie kan worden verbeterd.?

Laten we eens kijken naar de redenen voor de afname van het erectievermogen op vijftigjarige leeftijd, en ook kijken welke methode de mannelijke kracht zal helpen herstellen.?

Impotentie en 50 jaar oud

Het kan niet met volledige zekerheid worden gezegd dat alle mannen van 51 jaar of ouder seksuele problemen zullen hebben. Juist tijdens deze jaren worden leeftijdsgebonden veranderingen waargenomen in het lichaam van het sterkere geslacht, het niveau van testosteron daalt. Dienovereenkomstig zal een erectie op 40 en 52 jaar oud aanzienlijk verschillen.

De mannelijke kracht wordt verminderd onder invloed van een groot aantal nadelige factoren. Opgemerkt wordt dat dit in de eerste plaats te wijten is aan het niveau van testosteron in het bloed van mannen. Artsen merken op dat op de leeftijd van 30-35 jaar de concentratie van het hormoon afneemt en dat de leeftijd van 50 jaar een kritiek punt kan worden..

Met elk voorbijgaand jaar neemt de functionaliteit van de bloedvaten af, verliezen de vaatwanden hun vroegere elasticiteit en elasticiteit, ondergaan ze pathologische veranderingen en structurele verstoringen. Als gevolg hiervan is de bloedcirculatie verstoord en is impotentie niet ver weg..

Bovendien heeft zelden een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht op 53-jarige leeftijd geen voorgeschiedenis van chronische ziekten die de erectiele vermogens van mannen negatief beïnvloeden..

Laten we de meest voorkomende oorzaken van erectiestoornissen na 50 jaar belichten:

 • Verkeerde levensstijl, met name alcoholmisbruik, roken, drugsgebruik, lage fysieke activiteit. Evenals gebrek aan fysieke activiteit, overgewicht.
 • Psychologische problemen. Zoals opgemerkt, kan een “misfire” in bed leiden tot andere problemen die de kwaliteit van de erectie zeker zullen beïnvloeden..
 • Diverse hart- en vaatziekten, hypertensie, diabetes mellitus van elk type, trauma aan de penis of bekkenorganen, multiple sclerose, vasculaire pathologieën en andere aandoeningen.

Om chronische ziekten te behandelen, slikt een 54-jarige man medicijnen, die als bijwerking de seksuele krachten aanzienlijk kunnen verzwakken, wat kan leiden tot een hele reeks intieme problemen..

Statistieken tonen aan dat niet alleen 55-jarige mannen vatbaar zijn voor impotentie, maar ook eerlijke seks. Chronische ziekten en onjuiste levensstijl, overgewicht – dit alles leidt tot een afname van het libido bij vrouwen.

Potentie en erectie verbeteren: tips en trucs

Het herstel van de seksuele kracht van de sterkere sekse begint met het vaststellen van de oorzaak, die als een provocerende factor fungeert. Als dit punt wordt genegeerd, zullen geen effectieve en krachtige medicijnen helpen om een ​​goede stijger terug te brengen..

Daarom wordt in de eerste plaats aanbevolen om een ​​arts te bezoeken, een onderzoek te ondergaan naar de aanwezigheid van pathologieën die het erectievermogen van mannen verslechteren. Als bij diabetes mellitus bijvoorbeeld normale suikerspiegel wordt bereikt, neemt de kwaliteit van de erectie toe..

Wanneer de ontstekingsprocessen in de prostaatklier worden geëgaliseerd, keren na verloop van tijd de seksuele krachten volledig terug. De behandeling hangt dus af van de primaire oorzaak van het pathologische falen..

Over het algemeen kan de behandeling van impotentie in de volgende richtingen verlopen:

 1. Behandeling van de “primaire bron” van het probleem, symptomatische therapie wordt aanvullend aanbevolen, zodat de man een regelmatig intiem leven kan leiden.
 2. Het voorschrijven van voedingssupplementen die de immuunstatus verhogen, het tekort aan mineralen en vitamines aanvullen en een positief effect hebben op het lichaam als geheel.
 3. Hormoonvervangende therapie wordt aanbevolen in gevallen waarin de patiënt extreem lage testosteronniveaus in het bloed heeft.
 4. Snelwerkende medicijnen die de doorbloeding beïnvloeden, waardoor de penis sterk en elastisch wordt. Ze hebben geen invloed op de oorzaken, worden gekenmerkt door een tijdelijk effect en een relatief langdurige werking..
 5. Fysiotherapieprocedures. Deze omvatten magneettherapie, moddertherapie, mineraalbaden en nog veel meer..

Er kan op elke leeftijd op verbetering van de erectie worden gerekend en op 56-jarige leeftijd blijven veel mannen seksueel actief. Het belangrijkste om te onthouden is dat naast medicamenteuze behandeling ook levensstijlcorrectie belangrijk is..

Belangrijke aanvullende regels voor een goede riser: uitgebalanceerde voeding, fysieke activiteit, tijdige behandeling van alle ziekten (zelfs verkoudheden).

Medicijnen voor erectie

Wanneer een man zich realiseert dat zijn erectie is verslechterd, denkt hij vrijwel onmiddellijk na over welke pil hij moet nemen? En dit is niet ongebruikelijk, maar op 57-jarige leeftijd zal niet elk medicijn werken..

Veel medicijnen hebben veel contra-indicaties, het nemen ervan tegen de achtergrond van bepaalde ziekten op volwassen leeftijd is niet alleen beladen met bijwerkingen, maar ook met enkele complicaties..

Alle erectieproducten zijn geclassificeerd op basis van hun gebruik. Meestal geven mannen de voorkeur aan pillen, omdat dit de handigste manier is. Maar de medicijnen hebben een andere vorm van afgifte..

Urethrale medicijnen worden bijvoorbeeld in de urethra geïnjecteerd, werken 10 minuten en duren ongeveer een uur. Deze tijd is voldoende om volledige geslachtsgemeenschap te hebben..

Er zijn de volgende vormen van medicijnen:

 • Injecties worden uitgevoerd in het corpus cavernosum van de penis. De actie wordt waargenomen na 5-10 minuten. Bijwerkingen: pijnlijke gevoelens tijdens het toedienen van medicijnen, jeuk, branderig gevoel, pijn tijdens seks. Voorgeschreven door een dokter.
 • Lokale remedies. Deze omvatten verschillende crèmes en gels. Misschien is dit de veiligste manier om op 58-jarige leeftijd een erectie te helpen herstellen. Vanwege de kruidensamenstelling veroorzaken medicijnen geen bijwerkingen.

Wanneer u een middel van synthetische oorsprong kiest, moet u altijd denken aan de “keerzijde van de medaille”, in het bijzonder over de waarschijnlijke schade door het gebruik van het medicijn. En dan is een trage erectie niet langer het grootste probleem voor mannen..

Op 59-jarige leeftijd zijn voedingssupplementen zoals Ogopleks, Ali Kaps, Inforte, Yarsagumba en andere toevoegingen populair. Ze werken langzaam, maar hebben een cumulatief effect, waardoor u een goede riser kunt behouden, zelfs na het stoppen van de medicatie..

Sport als een manier om de erectiele functie te verbeteren

Als een man problemen heeft met een intiem plan, zal elke dokter zeggen dat sport een integraal onderdeel van de therapie lijkt te zijn. Tijdens actieve beweging neemt de bloedcirculatie in het lichaam toe, krijgen zachte weefsels meer zuurstof, gaat overtollig gewicht verloren, wat vaak wordt waargenomen bij mannen op volwassen leeftijd.

Het is niet nodig om jezelf uit te putten met training in de sportschool, omdat er speciale complexen zijn gericht op het herstellen van seksuele kracht thuis. Het belangrijkste is om elke dag 20-30 minuten te trainen..

Zeker, het proces zal relatief lang duren, aangezien de spieren tijd nodig hebben om te versterken en te herstellen..

Overweeg een paar effectieve oefeningen voor volwassen mannen:

 1. “Beweging op de billen.” De man moet op de grond zitten, zijn benen naar voren strekken en zijn hielen een beetje op de grond laten rusten. Dan moet je de billen bewegen, vooruit gaan. “Passeer” ten minste 5 meter tijdens een training.
 2. Oefening “Fiets”. De man gaat op een plat oppervlak liggen, heft zijn benen op en imiteert het fietsen. Begin met een korte trainingstijd, die geleidelijk toeneemt tot 7-8 minuten continu rijden.
 3. Ga op de grond liggen, buig je knieën, laat je hielen op het vliegtuig rusten. Bij een diepe ademhaling, hef het bekken op, bij het uitademen, laat het zakken. Herhaal zo vaak mogelijk.

De hierboven genoemde oefeningen helpen om het bloed te normaliseren, de spieren van de bekkenbodem te versterken, wat een positief effect heeft op de potentie en erectie van mannen..

Spray M-16 helpt het proces van terugkeer van mannelijke kracht te versnellen. Het unieke van het medicijn ligt in het feit dat de effectiviteit ervan niet afhankelijk is van de leeftijd. Verbluffende resultaten wachten op jonge en volwassen mannen.