We moeten hulde brengen aan de natuur – ze heeft bijna alles voorzien. Concaviteit komt bijvoorbeeld overeen met enkele van de uitstulpingen van het mannelijk lichaam bij vrouwen. Als al het andere erin ook aan de verwachtingen zou voldoen, zouden ze helemaal geen prijs hebben. En als je aard onmiddellijke allesvernietigende seks vereist, kan het bijzonder beledigend zijn om zoiets als “Nee … niet nu” te horen. Maar waarom?

Niemand debatteert natuurlijk: een vrouw wil niet altijd wat jij wilt. Dit onderscheidt haar bijvoorbeeld van een opblaasbare rubberpop uit een seksshop, die je nooit zal bezighouden, maar nooit iets wil..

Het is heel goed mogelijk dat je levende echte vriend vandaag niet aan jou hangt – haar linkerbeen wilde Paulo Coelho lezen voordat ze naar bed ging. En rimpel uw haar niet. Maar heeft ze naast het linkerbeen nog andere geïnteresseerde organen? Het is jouw taak om aan hun oproep gehoor te geven. Bovendien heeft ze niet minder dan een dozijn van dergelijke organen, beginnend met de gehoorcentra van de hersenen en eindigend met de geheime erogene zone tussen de derde en vierde teen … van dezelfde linkervoet. Dus als ze correct wordt behandeld, wil ze seks hebben, zelfs in een gekaapt vliegtuig of in het ruim van een zinkend schip. Maar we beginnen met meer alledaagse omstandigheden..

Niet nu. We kennen elkaar amper

Na een informele kennismaking verliep alles volgens schema, maar nu ben je in haar appartement. Maar hier wordt je aangeboden om de nacht door te brengen op de keukenbank met een vormloos pluche nijlpaardkarkas. Het is tijd om mijn hoofd te verliezen en er iets uit te flappen als: “Nou, dus wat als we elkaar nauwelijks kennen – dat we elkaar tegelijkertijd zouden hebben ontmoet!”

In feite had ze in de eerste momenten van je gesprek al besloten dat je een veelbelovende partner zou blijken te zijn, dus het was geen toeval dat je in haar appartement was..
Instinct zegt haar dat ze het moment van seks moet uitstellen. Dit is om de ernst van uw bedoelingen te controleren. Overtuig haar volledig in uw macht.

Speel stil. Als je haar rechtstreeks vraagt ​​of ze dat wil, zal het antwoord waarschijnlijk “nee” zijn. Maar als u, terwijl u doorgaat met het verwijderen van de kleding die u hindert, eerbiedig blijft zwijgen, zal het meisje doordrongen zijn van het belang van het ritueel. En hij zal begrijpen dat haar stomme opmerkingen ongepast zijn, of zelfs alles bederven..

Ben het met haar eens. ‘Ja, het is waar dat ik het ben – we kennen elkaar amper.’ Trek gewoon je hand niet weg als een zevende klasser die betrapt wordt op masturberen. Je hebt net het gevoel gekregen dat je dit meisje al vele, vele jaren kent. Beweeg uw hand naar de meer bescheiden delen van haar lichaam en zet het vertrouwelijke gesprek voort. Als je deze truc met artistieke natuurlijkheid doet, zal het meisje ook voelen dat ze je al heel lang kent..

In slaap vallen met bloemen. Voor het geval dat er één belangrijk telefoonnummer op uw mobiele telefoon moet worden genoteerd – levering van bloemen aan huis. Als er een koerier met een armvol groen voor de deur van haar appartement verschijnt, raakt je dame volledig gedesoriënteerd: als zich zulke verrassingen voordoen in haar huis, dan is hier een nieuwe eigenaar verschenen. Bloemen zullen het meisje in een romantische bui brengen. Houd er rekening mee dat liefde op het eerste gezicht en seks op de dag van kennismaking heel romantisch is en dat elke vrouw er stiekem over droomt.

Dus seks

Voor het eerst is elke positie geschikt, zelfs de meest bizarre (ik wil tenslotte de verbeelding van het meisje meteen verbazen).
Maar toch vindt seks met een nieuwe partner vaker plaats in een missionaire positie. Seksuologen zijn van mening dat deze positie zorgt voor emotioneel contact: precies wat je nodig hebt als je elkaar goed wilt leren kennen. Een meer extreme optie is elke staande positie. Het is misschien gemakkelijker voor een meisje om het onvermijdelijke psychologisch te accepteren: totdat ze gaat liggen, lijkt dit geen overgave te zijn. Maar het gebeurde gewoon zo.

Sorry dat ik lesbisch ben

Hoogstwaarschijnlijk heeft uw voorganger, als hij ooit heeft bestaan, nooit kunnen aantonen wat haar persoonlijk gebruik zou kunnen zijn van mannelijke geslachtskenmerken. Hij heeft nooit geleerd om de secundaire tekens te scheren, en hij bevredigde de primaire in veertig seconden. Op de meest primitieve manier, en dan ook nog gesnurk. Met meisjes werkte je vriendin ook niet perfect, omdat ze bij jou was. Nu moet je de rap voor die en anderen nemen, waarbij je gevoeligheid toont die ze nog steeds niet had..

De eerste stap is om te begrijpen dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen jou en de meisjes. Handen, tong en lippen (als je de doornen op tijd afscheert) zijn bijna hetzelfde. De clitoris is in wezen een kleine penis of, een penis, een gigantische clitoris, als ze dat op die manier wil. Om de intensiteit van de impact correct te berekenen, stelt u zich in plaats van een meisje een miniatuur voor van uzelf, met proportionele geslachtsdelen. Help de kleintjes nu om plezier te hebben en probeer zichzelf geen pijn te doen. Het meisje zal je delicatesse waarderen. Als het gaat om de introductie van de penis (echt en groot) – laat het gebeuren op het moment van haar maximale opwinding of zelfs tijdens een clitoraal orgasme.

Sorry nu niet, ik heb mijn menstruatie

Vrouwen zijn vaak niet blij met deze maandelijkse excessen, waardoor ze van kinds af aan veel plezierige dingen niet konden doen. Ze vermoedt dat haar fysiologie misschien onaangenaam voor je is. Bovendien is tijdens de menstruatie de seksuele drang van vrouwen minimaal. Daarom wil ze waarschijnlijk geen brutale seks, maar zachte strelingen zijn nu heel nuttig. Kusjes bijvoorbeeld.

Werk methodisch met je lippen alle interessante delen van haar lichaam, zonder het perineum te naderen. Misschien zal de bloedstroom naar de geslachtsdelen zijn werk doen en zal het meisje valse schaamte opzij zetten..

Alle posities zijn geschikt waarbij de penis niet te diep doordringt en de gevoelige baarmoeder niet verwondt. Het beste van alles, missionaris, of de versie ervan: een meisje op haar rug met de benen naar elkaar toe getrokken en je knuffelt haar met je heupen. De clitoris wordt maximaal gestimuleerd, de baarmoeder voelt ook alles door de omliggende weefsels en er is niet zo veel bloed. Als de kwestie echter niet verder gaat dan genegenheid, kan ze altijd haar tedere dankbaarheid uiten met een sessie van verbluffende orale seks.

Sorry, nu niet. Mijn hoofd is bezig met een ander

Geef de hoop op je zin te krijgen met een cavalerie-aanval. Je hebt helemaal niets van haar nodig – je wilt gewoon haar hand aaien, haar slaap kussen, je vingers door haar haar halen. Vooral veel vrouwen waarderen dit soort ongerichte tederheid. Wetenschappers hebben ontdekt dat iemand een bepaalde hoeveelheid zachte aanrakingen nodig heeft om zich goed te voelen. Niet minder dan anderhalf dozijn per dag. En om seks te bereiken, is er veel meer aanraking nodig. Het belangrijkste hier is om niet te haasten, de situatie niet te forceren en terughoudend te zijn..

Als ze, na de 247e zachte aanraking, niet reageerde met een wederzijdse genegenheid, is het belangrijk om weerstand te bieden en haar niet te vertellen dat vanwege zulke ijskoude carrièremakers het gemiddelde aantal seksuele contacten per hoofd van de bevolking in het land met 4,8% is afgenomen ten opzichte van vorig jaar..
Seksuologen zeggen dat voor dergelijke gevallen de positie ideaal is wanneer het meisje op haar zij ligt en jij achterin zit. Het wordt ook wel de positie van passieve medeplichtigheid genoemd. Tegelijkertijd is stimulatie van de clitoris en andere gevoelige punten voldoende, maar niet opdringerig. Het meisje zal zelf kiezen of ze met passie tegen haar wil schreeuwen of gewoon rustig in slaap wil vallen onder je geïnspireerde snuffelen.

Sorry, nu niet. Je ruikt naar knoflook

Er is niets sexy aan de geur van knoflook: het wordt geassocieerd met een elektrische trein naar het station van Malye Petrishchi, het woord “kuikens”, een bijeenkomst van het lagerhuis en andere niet-romantische dingen. Laurier en rozen zullen u helpen de dag te redden. Laurierblaadjes moeten worden gekauwd om de geur te elimineren. Het kan worden vervangen door koffiebonen, een schijfje citroen en zout, of een glas melk. En de geur van een roos heeft volgens fysiologen een gunstig effect op vrouwelijke hormonen en verzacht zelfs het premenstrueel syndroom. Doe een paar rozenolie in een schotel en zet op een warme plaats om snel te verdampen..

Als u niet zeker weet of het laurierblad heeft gewerkt, laat het meisje dan met haar gezicht naar voeten op u zitten. Tegelijkertijd raakt het knoflookaroma haar gegarandeerd niet, bovendien zal het voor haar gemakkelijker zijn om de hoek en diepte van de wrijvingen te kiezen.

Sorry, nu niet. Ik heb vreselijke hoofdpijn

vertel haar niet dat encefalitis en meningitis niet seksueel overdraagbaar zijn. Daarom stoort haar hoofdpijn u niet. Een meisje heeft echt een hoofd nodig voor seks, ook al heb je vandaag besloten om je op andere delen van haar lichaam te concentreren..

Een acupressuur zal haar helpen om haar hoofd weer in goede staat te brengen..

Wat te doen:
– 15 cirkelvormige bewegingen, zachtjes met uw vingertoppen op het midden van het voorhoofd drukken, waar belangrijke acupunctuurpunten zich bevinden.
– Dan langs de slapen en wangen naar de kin – nog eens 10-15 cirkelvormige bewegingen, die helpen om de gezichtszenuwen te ontspannen.
– 30 seconden, zachtjes en vooral zachtjes, masseer de huid van het gezicht.
– We tikken lichtjes met onze vingers over haar pijnlijke hoofd, beginnend vanaf de achterkant van het hoofd, – dit verlicht de spanning.
– Trek het haar een beetje omhoog. Overdrijf het niet, zodat ze niet gewond raakt.
– Wrijf munt of andere aromatische olie in whisky.
aan het einde, leg je handpalmen op haar gezicht, sluit je ogen – laat haar een tijdje rustig liggen.
– Ga voorzichtig met je lippen over alle genoemde punten.
– Nu kunt u soepel doorgaan met het masseren van de erogene zones en naar meer veeleisende kussen. Als uw behandeling haar nog niet heeft laten inslapen, zal ze u antwoorden. Maar het is beter als het meisje met haar gezicht naar beneden blijft en je haar van achteren binnengaat, haar met je heupen van buitenaf vastpakt en haar rug en billen blijft strelen. In deze positie is het voor haar het gemakkelijkst om te ontspannen..

Sorry, nu niet. Ik heb haast om te werken

Als uw EMERCOM-redder een dringende oproep heeft – het zij zo, we beperken ons tot hard aaien. Vertegenwoordigers van andere beroepen, van stewardessen tot bedieners van melkmachines, een kleine dosis intimiteit helpt alleen maar om af te stemmen op een werkstemming.

Laat het lijken alsof je bang bent haar voor altijd te verliezen als je met een meisje naar haar werk gaat. Het maakt niet uit wat ze op dit moment doet: haar tanden poetsen of op een boterham kauwen. Veel vrouwen zien het mannelijk libido als een eerbetoon aan hun kracht, en die van henzelf als een uiting van ongewenste zwakte. Daarom is de voorgestelde mise-en-scène (je bezit het hartstochtelijk, maar het kan haar niets schelen) is een veelvoorkomend plot van de fantasieën van vrouwen. Hoogstwaarschijnlijk zal ze haar boterham vergeten. En u zult u er zelf aan moeten herinneren dat het niet erg zou zijn om op tijd te zijn voor de ochtendvlucht of het avondmelken..

Maar als een meisje haar ogen trekt, haar benen scheert of haar wenkbrauwen plukt, is het beter om haar niet aan te raken, anders duw je per ongeluk. Maak een wandeling tijdens waterbehandelingen: het bad ontspant en roept aangename gedachten op. Afwassen of veters strikken is ook niet de laatste optie: kleine handbewegingen bevorderen de ontspanning. Vreemd genoeg bereiken veel vrouwen in staande posities veel sneller een orgasme. Ofwel komt dit doordat alle juiste punten worden gestimuleerd, ofwel begrijpen ze zelf dat ze zich moeten haasten.

Echt niet. Je bent dronken als een heer

Welnu, ze is het bijvoorbeeld, overdrijft, je bent nog ver verwijderd van de staat van een inlegzool, als je er al in geslaagd bent om op eigen gelegenheid naar huis te gaan. Ziet ze niet dat je tederheid voor de oogbollen hebt en haar graag in je armen wilt dragen? Dat je de hele weg naar huis, vallen, opstaan ​​en weer vallen, alleen maar aan haar dacht? Dus wat als je bij de eerste poging de hanger in de gang miste en kuste??

Ja, er zijn momenten dat er niets kan worden gedaan. Maar betekent dit dat u uw impuls voor haar moest verbergen? Helemaal niet.

Alcoholmisbruik is slecht, maar het feit dat je zelfs halverwege het nirvana en het toilet nog steeds naar haar liefde hunkert, is vanuit het oogpunt van het meisje goed. Een vrouw vat jouw verlangen op als een compliment. Ook al is het vandaag niet erg succesvol, maar dubbel oprecht. Luister naar wat ze zegt. “Wellustig dier …” Hoor je hoeveel bewondering er in deze eenvoudige woorden schuilgaat??

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!