Meesters van sport in de Kamasutra, die in bed liggen voor een volledig gymnastiekprogramma, hebben geen fitnessapparatuur nodig – ze worden vervangen door seks. Maar zelfs met een minimum aan spierkosten in de “missionaire” positie, zijn er nog steeds kansen om af te vallen: in 20 minuten trage vervulling van de burgerlijke plicht verbrandt 200-250 kcal – zoals in 13-15 klontjes suiker of 2 toast met boter en jam, die trouwens velen compenseren voor seksuele ontevredenheid door aan te komen. We zullen een andere weg inslaan!

In 15 seconden orgasme weet het lichaam 36 kcal te verbruiken: meer dan tijdens de meest intense fysieke activiteit!
Einde verwijdering

Slank vanaf de eerste opname

In de actiefilm “In the Line of Fire” hebben een paar FBI-agenten seks tussen hun taken door. Op rekening 1 vliegen pistolen naar de grond, 2 – handboeien, 3 – kogelvrije vesten, 4 – broeken, waaruit geliefden op hun buik kruipen. Noodliefde vereist een verhoogd calorieverbruik. Maar zelfs in een rustige omgeving helpt regelmatige lichaamsbeweging in de kunst van tedere passie om vet te verbranden, evenals een hometrainer met loopband.

“Als je seks hebt, stel je je lichaam bloot aan een aerobe belasting”, zegt sportarts Olga GOLOVINSKAYA. – Ongelofelijk, maar waar: al op het moment van het voorspel begint je hart twee keer zo snel te kloppen als normaal, tot 120 slagen per minuut – het trainingsniveau dat wordt aanbevolen door fitnessinstructeurs voor vrouwen van 35 jaar oud. Verder meer! Tegen de tijd van een orgasme bereikt de pols 180 slagen / min – de maximaal toegestane frequentie voor 40-jarige atleten. Voor degenen die jonger zijn, is dit ook veel! De bovengrens van de trainingsnorm die is vastgesteld voor 20-jarige jonge dames die aan aerobics doen, is bijvoorbeeld 160 slagen / min. “

Deskundigen hebben berekend dat 12 minuten van dergelijke aërobe training per dag, met behoud van de trainingshartslag, voldoende is om af te vallen. Het maakt niet uit of je seks hebt, jogt, fietst of methodisch in de sportschool wandelt op een stepmachine. In zekere zin is seks zelfs nog beter, omdat het aerobe fitnessminimum hier onvermijdelijk wordt overschreden..

Wetenschappelijk vastgesteld feit: op zulke momenten klopt het hart in een trainingsritme niet voor respectievelijk 12, maar gemiddeld 20 minuten extra calorieën worden verbrand. De ademhalingsfrequentie neemt ook 2-3 keer toe, tot 30-40 ademhalingen per minuut. En ook de druk en temperatuur nemen toe: als die stijgt, versnelt de stofwisseling en wordt het vet veel intensiever afgebroken..

Naar Tver en terug

Als de vlam van hartstocht zo gemakkelijk extra kilo’s verbrandt, waarom zijn er dan zoveel mensen met overgewicht van seksueel actieve leeftijd in de buurt??

Ten eerste is niet iedereen actief in de mate die nodig is om het proces in de goede richting te laten gaan, omdat ze er maar half bij betrokken zijn. Een van mijn kennissen, het hoofd van de therapeutische afdeling, gaf in de tussenpozen tussen het klagen over het teveel, waar ze niet van af kan, vertrouwelijk toe dat ze ervan houdt om seks te hebben, niet omwille van seks.

Terwijl haar man, met het enthousiasme van een Spartak-fan, zijn fysiologische behoeften uitzendt, geniet ze van de aangename gelegenheid om tenminste enige tijd in een horizontale positie door te brengen (na een hele dag op de been!), En tegelijkertijd beslist wat morgen koken voor de lunch en een werkdag plannen: “We gaan Rodionov van de 5e afdeling voorbereiden op ontslag en Semyonova van de 8e afdeling moet een echo laten maken. »Het is niet nodig om een ​​vetverbrandend effect te verwachten van de formele vervulling van huwelijkstaken. Niet atletisch!

En ten tweede, ook bij verkoudheid helpt niet alle warme dranken – iemand anders heeft ook antibiotica nodig. Overgewicht is hetzelfde! Dit wordt bevestigd door het voorbeeld van een andere vriend van mij, die op de een of andere manier onmerkbaar uitgroeide tot maat 56. Er was niet genoeg wil om te verhongeren, er was geen tijd voor fitness en over het algemeen was ze nooit bevriend met sport. En plotseling – eureka! – hoort op de radio dat seks calorieën verbrandt. Dus direct zei de omroeper met verwijzing naar Californische wetenschappers: “Als je het niet zou kunnen weerstaan, een calorierijk broodje at, alles laten vallen, je man naar de slaapkamer brengen en een orgasme bereiken, dan zullen gastronomische excessen niet worden weerspiegeld in de figuur. “.

Een vriend was doordrenkt met dit idee en. veranderde in een seksmaniak. Meerdere orgasmes werden haar doel. ‘Het lichaam besteedt er de meeste energie aan’, zette ze haar theorie met inspiratie uiteen terwijl ze croissants in een Frans café wikkelde. – In een uur kun je 400 kcal kwijtraken, maar dit bedrijf duurt slechts 15 seconden. Dus ik wil leren hoe ik een hele serie kan uitdelen in plaats van één orgasme. Ik heb me aangemeld voor tantrische yoga – ik zal de chakra’s openen “.

Eerlijk gezegd zou het beter zijn om een ​​psycholoog te raadplegen! Het intensief vervullen van de huwelijksplicht kan alleen tot gewichtsverlies leiden als de prioriteiten veranderen. Zolang croissants hoger zijn dan seks in je waardeschaal, kun je nauwelijks afvallen, maar als je een tweede huwelijksreis regelt, heb je geen tijd voor broodjes: een orgasme is lekkerder!

De huwelijksreis van een vriend lukte echter niet – zoals in een grap over een dikke vrouw, die de dokter aanraadde om twee keer per week te voet naar Tver en terug te lopen om af te vallen. De echtgenoot sympathiseerde met heel het hart – het pad is niet dichtbij! “Misschien is er een andere manier?” – vraagt. Ze antwoordt: “Ja, er is – 6 keer per dag om de liefde te bedrijven.” De man dacht, dacht en zegt: “Weet je, het is tenslotte niet zo ver naar Tver!” Een heel levensverhaal!

Psychologen zeggen: bij gebrek aan liefde ontwikkelen vrouwen een pijnlijke behoefte aan voedsel. Je moet ergens positieve emoties vandaan halen! Het alternatief is simpel: seksoefening of buikfestijn.

“Op het eerste gezicht lijkt het erop dat alles eenvoudig is: hoe meer seks, hoe beter het figuur en hoe beter het figuur, hoe meer seks”, zegt Angela Luigi, professor aan de afdeling Sportgeneeskunde aan de Universiteit van Rome. – Maar in werkelijkheid zijn uitspraken over de mogelijkheid van onmiddellijk gewichtsverlies op deze manier een zoete mythe. U moet zich ervan bewust zijn dat het onrealistisch is om 2-3 kg per nacht aan liefde te verliezen! Maximaal 100-150 g, en zelfs degenen die u niet opmerkt!

Om een ​​zichtbaar resultaat te bereiken, moet je intiem in sport veranderen en het bed in een simulator. Mee eens, het belangrijkste doel van seks is niet om als wondermiddel tegen obesitas te dienen. Het is gewoon belachelijk om er alleen maar aan te denken hoeveel dunner de taille zal worden! Seksueel leven verhoogt echt de fysieke mogelijkheden van het lichaam en het niveau van metabolische processen, en alleen vanuit dit oogpunt kan het worden beschouwd als een middel om het lichaam te vormen. Daarom, als je op deze manier wilt afvallen, moet je onthouden over seks en het vermogen om vet te verbranden, maar de nadruk ligt nog steeds op de juiste voeding en fitheid. “.

Seksoefening om af te vallen

Door deze oefeningen dagelijks uit te voeren, kun je dezelfde 200 kcal verbranden als in 20 minuten seks..

Complex nummer 1 – voor de spieren van de onderrug en billen.

* Uitgangshouding (v. P.) – op je rug liggen, benen gebogen op de knieën. Leunend op uw voeten en schouderbladen, hef en laat uw bekken langzaam op en neer zakken. Herhaal 10 keer.
* I. p. – hetzelfde. Til uw bekken op en houd deze positie vast totdat de spieren vermoeid aanvoelen. Ontspan en herhaal opnieuw (5 keer in totaal).
* I. p. – op je rug liggen met rechte benen. Verhoog ze tot de telling van “één” en verlaag ze naar “twee-drie”. Herhaal 20 keer.
* I. p. – knielend, handen aan de riem. Draai je bekken met de klok mee en tegen de klok in. Herhaal 25 keer in elke richting..

Complex nummer 2 – voor de spieren van het perineum. Als je geen ballerina of gymnast bent, behoren deze spieren waarschijnlijk niet tot de sterkste – traditionele trainingen in een fitnessclub zijn tenslotte niet voor hen bedoeld. En de zwakte van de bekkenbodemspieren vermindert seksuele opwinding en, dienovereenkomstig, het vetverbrandende effect van liefdesvreugde.

Versterk de intieme spieren drie keer per dag gedurende 5-10 minuten volgens het speciale systeem van de Amerikaanse professor in gynaecologie Arnold Kegel.

* Span de spieren van het perineum aan, knijp ze in en houd ze 10 seconden in deze staat, en ontspan dan. Herhaal 15-20 keer, afwisselend snelle en langzame weeën..

Doe de oefeningen 3 keer per dag als je een vrije minuut hebt – staand in een supermarkt, bij een presentatie of in een metro. Mensen om je heen zullen er niets van merken en zullen nooit raden wat je daar werkelijk doet.!
Einde van vervanging

Energiekosten voor romantiek

Hoe korter de ervaring van uw relatie met uw partner, hoe hoger de mate van nerveuze spanning en calorieverbruik in verband met een date. Sekstherapeuten adviseren in dergelijke gevallen om stress te verlichten met behulp van lachtherapie. Ze merkten op: stellen die veel lachen, meer begrip en seksuele compatibiliteit bereiken, en hun vetverbrandende effect is groter dan degenen die liefdesaffaires verantwoord en serieus benaderen..

Inderdaad, 120 spieren nemen deel aan het lachen – bijna meer dan aan de seksuele handeling zelf! Niet alleen nabootsen, maar ook borst, buik, bekken, evenals het middenrif, van waaruit in feite de volgende uitbarsting van gelach begint. Voor een minuut oprecht plezier verbrandt het lichaam van 23 tot 68 kcal – niet zo weinig! Zie je geen reden om te glimlachen? Lach om jezelf (de toenadering van liefdevolle harten gaat altijd gepaard met veel delicate momenten en situaties), en tel tegelijkertijd de energie die je hebt besteed aan het brengen van je partner naar de gewenste vetverbrandingstoestand.

Paraatheid # 7: thuis

* Reiniging – 150 kcal
* Ontspanning onder de douche – 40 kcal
* Jurk naar keuze – 5 kcal

Gereedheid # 6: in een schoonheidssalon

* Make-up – 6 kcal
* Haarstyling – 12 kcal
* Stress als gevolg van te laat komen op een date – 8 kcal

Gereedheid # 5: in een restaurant

* Een poging om de ober te bellen – 15 kcal
* Kip eten met mes en vork – 20 kcal
* Kreeft met tang – 21 kcal
* Broodjes met een bakspatel – 22 kcal
* Rijst met Chinese eetstokjes – 30 kcal
* Stress bij het zien van een extra nul op de rekening – 25 kcal

Paraatheid # 4: bij hem thuis

* Hij zegt: “Slaapkamer rechts op de gang” – 0,2 kcal
* Laat je een album met babyfoto’s zien – 15 kcal
* Start een praatje over het werk van Ludoviko Ariosto – 40 kcal
* Voegt aanhalingstekens in de oorspronkelijke taal in – 50 kcal

Gereedheid # 3: in de slaapkamer

* Bovenkleding aantrekken met gelijktijdige intrekking van de buik en een poging om de aandacht van een geliefde af te leiden van uw vetplooien – 14 kcal
* Vrijgave van korset met beugel – 15 kcal
* Van beha – 5 kcal
* Van panty in buikligging – 23 kcal
* Allemaal hetzelfde met de lichten aan – 40 kcal
* Je bent van gedachten veranderd en hebt besloten te vertrekken – 123 kcal

Bereidheid # 2: in bed

* Een condoom uitpakken in het donker – 10 kcal
* Kussen – 25 kcal
* Knuffels – 115 kcal
* Voldoen aan alle vereisten van de Kamasutra – 400 kcal

Paraatheid # 1: Peak of Passion

* Het was lekker – 30 kcal
* Onaardse gelukzaligheid – 50 kcal
* Je bent teleurgesteld – 60 kcal

* Je vindt je partner niet zo leuk – deel de calorieën die op de date zijn besteed door 2
* Je bent gek op hem – vermenigvuldig met 3
* U gaat trouwen – voeg 100 kcal toe aan het totaal
* U bent al getrouwd – deel door 3

Onverwachte uitgaven
Hoe meer u vastloopt, hoe hoger het energieverbruik..

* Keerde de jusboot van het restaurant om – 25 kcal
* Vanwege te hoge hakken bleek hoger te zijn dan de partner – 10 kcal
* Kop – 15 kcal
* In alle opzichten – 50 kcal

14 manieren om 200 calorieën te verbranden

De mensheid slaagt erin 120 miljoen keer per dag de liefde te bedrijven. Het meest actief in seks zijn de Fransen, die het 144 keer per jaar doen. De tweede plaats wordt ingenomen door de Indianen – 138, de derde door de Britten – 135 keer. En onze landgenoten, die 126 keer in 12 maanden de kunst van tedere hartstocht beoefenen, komen een beetje tekort aan brons. Dus als seks vandaag niet op uw agenda staat, probeer dan op een alternatieve manier hetzelfde aantal calorieën te verbranden..

1) 14 minuten hardlopen in een stevig tempo (12 km / u)
2) Schommeloefening van 18 minuten met dumbbells van 5 kg
3) 20 minuten schoolslag of kruip
4) 24 minuten touwtjespringen
5) 26 minuten actief wandelen tot aan de taille in water
6) 28 minuten fietsen aan een gemiddeld tempo (15 km / u)
7) 30 minuten om het gras op het platteland te maaien
8) 40 minuten wandelen in een vlot tempo
9) 44 minuten om tapijt te embossen
10) 48 minuten strijken van het overhemd van mijn man
11) 50 minuten forel spinnen
12) 1 uur en 50 minuten typen op de computer
13) 2 uur en 10 minuten schommelen in een schommelstoel
14) 2 uur en 26 minuten achter elkaar om naar uw favoriete sms-berichten te schrijven