In het leven van elk meisje komt vroeg of laat de dag dat ze een belangrijke ontdekking voor zichzelf doet: het blijkt dat de vagina niet alleen bestaat om er tampons in te steken.

Het blijkt dat de geslachtsdelen, wanneer ze worden aangeraakt en allerlei soorten stimulatie daarvan, onbeschrijfelijk plezier kunnen bezorgen.

En dus, thuiskomend na temperamentvolle dates met knappe jongens, na romantische kussen, hartstochtelijk onder de maan en bedwelmende knuffels in donkere gangen, sluit ze zichzelf op in de badkamer en. begint te masturberen.

De geaccumuleerde seksuele energie laat zich voelen: een blos op het gezicht en natte slipjes duiden op hun meesteres – "Je hebt ontspanning nodig!" En het meisje neemt een beslissing: ze doet de deur in de badkamer op slot, sluit zichzelf af van alles en iedereen, en, wulps haar ogen sluitend, stort zich in een andere wereld, de wereld van erotische dromen en fantasieën, waar alles mogelijk is – dat kan Geniet van de geneugten van seks met je geliefde jongen, je kunt de liefde bedrijven als een mooie vriendin of je voorstellen in de rol van een adembenemende stripper, verstopt in de armen van talloze chique en seksueel onverzadigbare mannen die bezit van je willen nemen. De vinger werkt steeds sneller, de ademhaling wordt zwaar en schokkerig, ongelooflijk
de cyclus van fantasieën bereikt zijn hoogtepunt. Weer een zuchtje lucht, een nauwelijks ingehouden kreun. en de aangename warmte van lava valt op het lichaam, opgewonden tot in de kern.

Handwerk, perversie. Met welke idiote termen de samenleving dit onschadelijke en aangename tijdverdrijf ook heeft genoemd, dat van tijd tot tijd zowel mannen als vrouwen zich overgeeft aan! "Beschaving maakt een persoon neurotisch", – Sigmund Freud sprak eens. Dit is waarschijnlijk de manier waarop het is. Hoe dan ook, masturbatie, vooral vrouwelijke masturbatie, is nooit door de samenleving verwelkomd. Nooit.

Lange tijd werd masturbatie beschouwd als een manifestatie van mentale pathologie, beladen met seksuele zwakte en zelfs onvruchtbaarheid. Zelfs Hippocrates schreef dat masturbators geen sperma uitscheiden, maar een ruggenmerg. Waar leidt dit toe, nou, raad eens! Dat klopt, voor idiotie, schizofrenie en andere trieste diagnoses. Wat kunnen we zeggen over vrouwelijke masturbatie! In de verre negentiende eeuw werden meisjes betrapt op masturberen, "behandeld" met zeer harde middelen: ze bonden hun handen ’s nachts vast, werden gedwongen een kuisheidsgordel te dragen, verwijderden de clitoris of verbrandden deze met een heet strijkijzer. In ons land was er praktisch geen sprake van masturbatie. Omdat het beoefenen van masturbatie op geen enkele manier verbonden was met het verheven beeld van de bouwer van de communistische toekomst. Een typische Sovjetmoeder-heldin, van ’s morgens tot’ s avonds opgeslorpt door wassen, strijken, schoonmaken, schreeuwende kinderen en plotseling – masturberen! Het paste op de een of andere manier niet eens in mijn hoofd! Is dat mogelijk?!

Waarom is masturbatie eigenlijk altijd op zo’n wanhopige weerstand van de samenleving gestuit? Om welke reden namen mensen de wapens op tegen deze onschuldige bezetting? Waarom werd een masturberend tienermeisje lerares-opvoeder genoemd? "vulgaire slet" en andere aanstootgevende scheldwoorden? Misschien zou het beter zijn als zij, die seksueel verlangen ervoer, een bed deelde met een onbeminde jongeman? En dan is masturbatie, in feite oefening voor de geslachtsorganen, in feite erger dan de gebruikelijke reeks oefeningen om de buikpers of de spieren van de schoudergordel te versterken..

Godzijdank begrijpt iedereen tegenwoordig als één persoon dat masturbatie iemand niet autistisch of schizofreen maakt, en door deze plezierige activiteit valt zijn schaamhaar niet uit en worden zijn tanden niet zwart. Voor mannen vormt deze bezigheid geenszins een bedreiging voor impotentie, en we kennen nog geen enkele vrouw die ijskoud of onvruchtbaar is geworden door geplande sessies van seksuele zelfbevrediging. Laten we dieper graven: in tegenstelling tot zo’n aangename procedure als het proces van voedselopname, is masturbatie niet beladen met buikpijn en, sorry, constipatie.

En als we het hebben over de mooie helft van de mensheid, dan zal je waarschijnlijk geïnteresseerd zijn om te weten dat vrouwen die regelmatig masturberen een helderder en actiever orgasme hebben, volgens onderzoek van het Seksologisch Centrum in München. Geschreeuw, gekreun, betoverende sprankeling in de ogen en de greep van een kat op de golf van plezier – deze expressieve en waanzinnig opwindende mannen zijn sexy vrouwen "dingen" zeer kenmerkend voor meisjes die ervaring hebben met zelfbevredigend orgasme.

En verder. Vrouwen die masturbatie vermijden, zullen eerder in een depressieve toestand vervallen, dokters bezoeken voor en zonder reden, op zoek naar bestaande en niet-bestaande zweren. Onderzoekers geloven dat amusementsliefhebbers met hun eigen lichaam toleranter zijn voor de moeilijkheden van het leven en psychische stoornissen. En die masturbatie dan een schadelijke en zinloze bezigheid durft te noemen?!

Masturbatie is voor een vrouw niet alleen een volkomen normale manier vanuit fysiologisch oogpunt om haar eigen seksuele verlangens te bevredigen, maar ook een geweldige kans om zichzelf, haar lichaam en haar seksuele reacties te leren kennen. Dankzij zelfbevrediging leerden veel meisjes voor het eerst wat een echt orgasme is. Deze toestand kan niet in woorden worden uitgedrukt! Zoals het gezegde luidt, kun je het niet uitleggen aan iemand die het nog niet heeft meegemaakt, en wie het heeft geprobeerd, zal het niet door elkaar halen. Een vrouw die geen ervaring heeft met masturbatie, is zich nooit volledig bewust van haar seksuele neigingen en erogene zones. En integendeel, een meisje dat bekend is met het mechanisme van zelfbevrediging heeft een heel specifiek idee van wat haar opwindt en hoe ze haar opwindt, ze kent haar lichaam en communiceert ermee op "u", in staat om de seksuele inspanningen van haar partner in goede banen te leiden.

Vrouwen masturberen zelfs vaker dan mannen denken. Een van onze goede vrienden, een opgewekt meisje met een zeer aangename uitstraling, vertelde ons niet zonder genoegen hoe ze, nauwelijks bij bewustzijn gekomen na de bevalling, de verloskundigen letterlijk verblufte met een niet-standaard vraag: "Ik heb sterke breaks. Wat is er met mijn clit?" "Waarom heb je hem nodig??" – lachte de jonge verpleegster. "Ja, hij was goed. We waren hecht met hem bevriend!" – tegelijk lachend en kronkelend van de pijn, grapte de opgewekte moeder. Met haar clitoris, godzijdank, is alles in orde. Ze zijn nog steeds vrienden. Regelmatig en regelmatig. Wat we jullie allemaal uit de grond van ons hart wensen.

. Het gebeurt bij elk meisje anders. Elk heeft zijn eigen weg, zijn eigen mechanisme, zijn eigen favoriete erotische fantasie. Iemand gaat naar de hoogten van genot door de clitoris met een natte vinger te aaien, iemand gebruikt een krachtige douchestraal in plaats van een vinger, en iemand verwent zijn geneugten met een elektrische stimulator. Vrouwen houden van experimenteren! Wrijving tegen de naad van je favoriete broek, contact van blote benen onder een rok of jurk, fietsen – de manieren van zelf-sex training voor vrouwen kunnen heel divers zijn, de meest onverwachte, de meest ongelooflijke. Iemand,
duikend in de wereld van erotische dromen, waan je je in de armen van zijn geliefde filmacteur, iemand geniet van virtuele scènes van lesbische liefde, iemand ziet zichzelf in bed met twee mannen tegelijk. Elke vrouw heeft haar eigen favoriete fantasie, een die noodzakelijkerwijs leidt tot ontspanning, tot een duizelingwekkende extase, een zalige gemoedstoestand en lichaam..

Trouwens, in echte intimiteit met een man kan een vrouw bewust een van haar favoriete dromen oproepen en binnen enkele minuten extreem opgewonden raken. Soms zijn deze fantasieën zo openhartig en brutaal dat de regisseurs van pornofilms met hun typische standaard plots gewoon rusten! De cyclus van erotische dromen die door de geest van een masturberende vrouw raast, is onverwacht en veelzijdig, net als de vrouw zelf. Helaas zijn niet alle mannen hiervan op de hoogte. Als mannen al deze vrouwelijke erotische fantasieën met minstens één oog zouden zien, zouden hun wapens zonder aarzelen in een positie van gevechtsgereedheid staan.

Het enige waar heren seksuologen vrouwen voor waarschuwen, is om niet te worden opgehangen aan een, zelfs immens geliefde, manier om een ​​orgasme te bereiken door masturbatie. Waarom? Omdat een vrouw in dergelijke gevallen vaak een bepaalde keten van reflexen ontwikkelt. Als gevolg van de vorming van zo’n reflexketting, heeft een dame die gemakkelijk en natuurlijk extase bereikt tijdens masturbatie, het vaak moeilijk om een ​​orgasme te bereiken tijdens partnerseks. De aanwezigheid van een man leidt haar af en irriteert haar zelfs. Zou nog steeds! Een echte partner wordt tenslotte simpelweg uit de reflexketen geslagen die in de geest van de vrouw is gevormd. Als een meisje gewend is om een ​​orgasme te bereiken door haar mooie clitoris te stimuleren met een stroom water, is dit zeker geweldig. Je kunt je alleen maar verheugen over haar: een verscheidenheid aan seksuele sensaties is haar gewoon gegarandeerd. Maar als deze methode om een ​​orgasme te bereiken de enige wordt. Pardon, maar wat gaat ze in bed doen met een man? Haal een slang uit de doucheruimte. Kortom, masturbatie moet niet alleen prettig zijn, maar ook afwisselend.!

Psychologen geloven, en niet zonder reden, dat vrouwelijk seksueel gedrag een soort reactie is van de mooie helft van de mensheid "bestellen" Heren. Met een strikte, puriteinse opvoeding eiste de samenleving, en vooral mannen, zachtmoedigheid, toewijding en bescheidenheid van een vrouw. Natuurlijk dachten vrouwen in zo’n samenleving niet eens aan een soort lichamelijk genot.. "Masturbatie? Wat een vulgaire onzin! Waar gaat het allemaal om?" In onze tijd, het tijdperk van openhartige en onverhulde seksualiteit, eisen mannen van een vrouw geen zachtmoedigheid, maar vurigheid, geen aansprakelijkheid, maar een troef. Daarom behandelen veel meisjes masturbatie tegenwoordig als een volkomen normaal verschijnsel, als een manifestatie van hun eigen seksualiteit, als een manier van zelfkennis en zelfvoldoening..

Mannen genieten ervan om een ​​vrouw te zien masturberen. Vaak interesseert het probleem van vrouwelijke masturbatie de vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid zozeer dat het lijkt alsof ze gewoon niet hun eigen problemen hebben en nooit hebben gehad..

Inderdaad, een meisje, verzonken in het proces van masturbatie, hartstochtelijk kreunend, bedekt met een sluier van plezier, is een zeer opwindend gezicht. Met zo’n vrouw die dorstig is naar seks en passie, wil ik me gewoon onderdompelen in de sfeer van sensuele euforie en ondenkbare genoegens. "Ze wil het, hier en nu, sterk en diep!" – snelt door het hoofd van een mannelijke waarnemer, en alleen uit deze gedachte wil hij zijn kleren uitdoen en, zonder aarzelen, instinctief bezwijken, deel gaan uitmaken van het inventieve liefdesspel van deze orde van de opgewonden fatale schoonheid.

Welnu, welkom in de paradijselijke tuin van wederzijdse genoegens, roekeloze lichamelijke genoegens, wederzijdse harmonie van lichaam en ziel! Een tuin waar geheime dromen en erotische fantasieën uitkomen en nieuwe horizonten van sensuele genoegens voor ons openen.