We denken elke minuut aan vrouwen. Sommige bij de seconde. Wat denken we over hen en in relatie tot hen. Gelukkig zullen ze nooit de helft weten, maar er kan iets gezegd worden..

1) Ze zal aan me hangen, inbreuk maken op het heilige – vrijheid

Helaas, een zeer reële zorg. Natuurlijk vindt ze het misschien niet leuk dat haar geliefde man, in zijn vrije tijd van zijn werk, met vrienden naar een pub gaat, vissen of biljart speelt in plaats van haar mee te nemen naar een restaurant of, comfortabel zittend met pizza op de tv, naar een tv te kijken. soulvolle film samen. Maar laten we het uitzoeken. Spreek eerst je fantasie aan en stel je voor dat elke keer dat je overweldigd wordt door romantische gevoelens voor haar en je samen wilt zijn, zij, met een dubbelloops geweer en steltlopers en je liefdevol kuste, met een bende grappige vrienden gaat schieten om te schieten eenden.

En als het je lukt om twee uitnodigingen te krijgen voor de presentatie van een nieuwe collectie bij een prestigieus modehuis, en je bent er absoluut zeker van dat ze nu je capaciteiten en je zorg zal waarderen. ze zegt dat ze eerder had moeten waarschuwen, maar nu is het vanavond al druk – Zij en de meisjes hebben zich al een hele tijd verzameld in de sauna.

Ten tweede de mythe dat jongens graag spelen "dief Kozakken", en meisjes
in poppen, is al lang achterhaald. Er zijn tegenwoordig veel meisjes die de voorkeur geven aan harde seks, haaienjacht of parachutespringen, in het slechtste geval veldschieten of deltavliegen boven het bakken van taarten en het verzamelen van outfits. Maar velen van hen weten nog niet dat dit cool is: extreem plezier is in de regel niet goedkoop. Zodat je vriendin je niet aan haar wereld probeert te binden, breng haar vaker naar de jouwe. Vind pas aan het begin de juiste school voor haar. Probeer haar niet het weinige dat u zelf kunt doen, te leren – tenzij uw zenuwen en uw relatie met haar u natuurlijk dierbaar zijn. Als uw Julia behoort tot die etherische wezens die zich geen leven buiten de wereld van kanten peignoirs, satijnen kussens, aromatische baden en angorakatten kunnen voorstellen, nodig haar dan des te meer nadrukkelijk uit om u te vergezellen in uw "wandelingen". Maar ik denk dat ze na het eerste / laatste avontuur, verloren in benzine, gebeten door muggen en verbluft door de indrukken, je graag de volledige vrijheid zal geven om overal en altijd, zoveel je wilt en met iedereen in ruil te zwerven voor het recht om geen afscheid te nemen van uw geliefde bank.

En wat betreft seksuele vrijheid – dit is echt heilig. Blijf daar bij. Leg haar op een populaire manier uit dat een vrouw weinig eieren heeft, ze zijn allemaal groot, goed gevoed en onhandig – ze voelen zich niet aangetrokken tot avonturen van nature, het is hun taak om de voeding en ontwikkeling van de nakomelingen te verzekeren))). Bij mannen zijn spermatozoa donker, ze zijn allemaal licht, klein, rusteloos, ze moeten allemaal ergens worden vastgemaakt))). En het is ook wenselijk om tegelijkertijd plezier te hebben – hoeveel van dat leven.)) Dus als ze al je sperma nodig heeft, laat haar dan een voorraadje niet-aflatende sexappeal en onverzadigbaar temperament inslaan. Zo niet, dan maakt het ook niet uit: ga een tijdje weg, blijf bij het goede "handen" je speelsheid en keer terug naar haar, geliefde en enige)).

2) mijn lul is te klein

Dit is geen enkel probleem. Voor seks van hoge kwaliteit is het hoofd het belangrijkste. Nee, het is het hoofd dat op de schouders zit. Dat is natuurlijk handig om een ​​productietool te hebben met indrukwekkende afmetingen, wie kan dat tegenspreken? Tegelijkertijd kunt u het applaus krijgen zonder uw verbeelding te belasten. Maar dit succes is van korte duur – eentonig

sensaties, zelfs aangename, worden saai. Heb je ooit geprobeerd je favoriete gerecht drie keer per dag te eten? Dat is het. En met een verstandig hoofd, met een fantasie van de hel met een vonk, kun je het menu eindeloos diversifiëren. Een gezonde lul en een leeg hoofd is een vibrator, een gemiddelde lul en een slim hoofd is een coole kerel, een gemiddelde lul en een leeg hoofd is een masturbator, een gezonde lul en een slim hoofd is een droom.

3) Ik weet niet waarover ik met haar moet praten

Ja over haar, over wat haar interesseert. De gouden regel van communicatie luidt: de meest charmante gesprekspartner is degene die goed naar je luistert en oprecht interesse toont in wat je interesseert. Bang om haar als een eikel te klinken als je begint te praten over welke jurk Uma Thurman droeg tijdens de Oscars? Tevergeefs. Als je vastbesloten bent om een ​​sterke indruk te maken, vertel haar dan de hele avond wat je baas is. "excentriek", en hoe slim je het wrijft. Als dit haar uiteindelijk niet overtuigt dat je een narcistische idioot bent, begin dan een gesprek over voetbal en sluit je mond niet voordat ze in slaap valt, haar hoofd op tafel laat vallen, in je gezicht spuugt of zich terugtrekt in het Engels, haar kin omhoog trekt en geen afscheid nemen. Elk van deze acties kan worden beschouwd als een signaal tegen het einde van het gesprek. En relaties.

4) Ik ben Alain Delon niet

Natuurlijk heeft de knappe man veel meer kansen om meteen aardig gevonden te worden, vanaf de eerste ontmoeting. Dit is een trieste waarheid: het is erg moeilijk om fatsoen, moed, vriendelijkheid en intelligentie te ontkennen aan de eigenaar van een sportfiguur, een oogverblindende glimlach en een schone, gebruinde huid. Geprezen zij de Schepper – wie hij ook is – hij heeft niet het hele tekort aan één hand opgegeven. En dus, als, als resultaat van de collectieve vreugdeloze ervaring van haar vrienden en familieleden of haar eigen droevige verhaal, de gedachte in haar hoofd kruipt dat niet alles wat blinkt goud is, verschijnt jij! Vrolijk en geestig, hoewel ietwat mager, bebrild. Maar trouw in liefde en vriendschap, merkbaar met hangende oren en goedhartig. Verfijnd aristocratisch karakter, matig puistig. Een zachte ziel en een geweldige eigenaar, maar om de een of andere reden in de onhandige schelp van Sobakevich. En moge de sterkste winnen! Daarom is de jonge leeftijd van een vrouw zeker geen onbetwistbaar voordeel: om u te kunnen waarderen, moet ze weten hoeveel. In termen van toenemende sexappeal – het sterkste: was zo dat je niet stinkt, en maak je tanden schoon. Alles. Zeg dan dankjewel.

5) Ze zal lachen om mijn seksuele onervarenheid

Ik heb nog nooit een persoon ontmoet die met ervaring is geboren. Als je wacht tot je helemaal klaar bent voordat je aan iets begint, hoef je nooit iets te doen. Het is in de mode om comfortabel naar bed te gaan en te wachten op het einde van het leven – dit gevaarlijke avontuur. Het is beter om je weer op je sterke punten te concentreren, jezelf te feliciteren omdat je zo geweldig bent – en ga voor de ervaring! Vrouwen waarderen zelfvertrouwen (niet te verwarren met arrogantie en branie). En als je op snot kauwt, heb je geen ervaring nodig. Stel dat je jezelf transcendeert en toch een draai krijgt van de poort. Hang niet op! Dit zijn allemaal sprookjes over je enige helft. Er zijn veel meisjes, goed en anders. Als je de wil hebt getoond om te winnen, kun je altijd degenen vinden met wie je goed zult zijn. Dus waarom zou u zich druk maken om degenen die allergisch voor u zijn, en dan met hen te lijden??

6) Ze ontmoet mij voor mijn geld

Het is een geluk dat ze überhaupt met je uitgaat! Je hebt het niet per ongeluk gekozen, heb je een goede smaak? Moge ze je vandaag ontmoeten voor het goede leven dat je kunt bieden. Wie houdt je tegen om ervoor te zorgen dat ze morgen je andere deugden ziet? Er zijn geen andere voordelen? Nou ja, nog meer – alsjeblieft de vrouw in ieder geval financieel! Maar wat als ze niets anders kan waarderen dan materiële waarden? Als de sprankeling van het leven in haar ogen en de blos van hartstocht op haar wangen alleen maar sommen met veel nullen veroorzaken? Ik raad je aan om de volgende keer bij het kiezen van een vriend niet alleen naar haar kont en benen te kijken, maar ook naar de uitdrukking op haar gezicht. En voor degenen die bijzonder geavanceerd zijn, raad ik aan om als een persoon met haar te praten..

7) Mijn vrienden en familie zullen haar niet leuk vinden

Je zou kunnen denken dat het beter zou zijn als zij (vrienden en familieleden) het echt leuk vinden. Bewaak het dan dag en nacht in plaats van naar het werk te rijden, en in plaats van ’s avonds te ontspannen met vrienden, zoek uit welke van deze vrienden "in een cirkel" nee, en waar deze klootzak kan zijn. Stel je voor hoe het zou zijn als dat zou zijn "charme" al haar vrienden en "slijmen" al haar familieleden? Hoeveel moeilijker zou de taak zijn? En het meest interessante is, wanneer, een paar maanden na de bruiloft, blijkt dat iedereen rond het jonge paar niet zal stoppen met naar hem te kijken, vrienden houden niet van hem, familieleden blazen stofdeeltjes van haar af, en hij en ze kan elkaar niet zien zonder tandenknarsen – ze werden eindelijk overwogen.

Kortom. Geluk in het persoonlijke leven is nooit onbewolkt, compleet en definitief. Maar laten we niet worden zoals de pessimist die een telegram gaf aan een vriend die in een andere stad woonde, dat als volgt luidt:"Zijn einde. Ik ben getrouwd. Vaarwel."