Als de lengte van de penis minder is dan 7,5 cm, wordt dit als een micropenis beschouwd..

Er wordt aangenomen dat de gemiddelde grootte van de penis 11,5 cm is. Als de lengte van de penis niet groter is dan 7,5 cm, wordt dit als een micropenis beschouwd. Er zijn twee soorten micropenis: een verborgen penis, niet te onderscheiden onder de weefsels van het scrotum en de schaamstreek (het is moeilijk te begrijpen waar het scrotum precies eindigt en de penis begint, hoewel het in dit geval van normale grootte is), of de zeilvormige penis, waarin de huid van het scrotum begint waar frenulum.

Deze afwijking, aangeboren of verworven, komt voor bij slechts 0,6% van de mannen. De forums staan ​​vol met klachten van mannen met een penis van normale grootte, hoe ze ook denken dat die is. En heteroseksuele mannen met echte micropenises leven op de rand van wanhoop. Dit is de angst voor het eerste geslacht, de angst voor relaties en intimiteit in het algemeen. Dit is een laag zelfbeeld en wrok jegens vrouwen, dit zijn pogingen om de situatie te corrigeren met behulp van pompen, dure pillen of operaties, meestal niet succesvol.

Hier is een vertaling van het verhaal van een 51-jarige leraar uit het VK die zijn hele leven met een micropenis heeft geleefd. De lengte van de penis van deze man is 5 cm in normale toestand en 7,5 in rechtopstaande toestand..

Ik realiseerde me voor het eerst dat mijn penis kleiner is dan gemiddeld toen ik 12 jaar oud was

Toen ik negen was, zijn mijn ouders gescheiden. Ik was dik omdat mijn vader bijna nooit kookte, ik hoefde alleen fastfood te eten. Bovendien was het de puberteit, en alles kon me in verlegenheid brengen. Eens, voor een les lichamelijke opvoeding, waren mijn klasgenoten en ik in de kleedkamer, en toen besefte ik hoeveel ik anders was dan zij. En bovendien schaamde ik me voor mijn eigen lichaam, want ik was dik. Zowel kinderen als leraren bespotten me. Die laatste wist natuurlijk niets van mijn penis, maar de kinderen liepen hier geweldig over. En ik was zo dik dat ik hem niet eens kon zien.

Verstreken tijd. Ik werd 14 en tegen die tijd begon ik aan anorexia te lijden. Ik denk dat ik ben gestopt met eten omdat iedereen me pestte. En plotseling begon ik heel snel te groeien, werd lang en mager, mijn schaamhaar groeide terug. Het was al beter, want ze plaagden me niet meer. Ik was met velen bevriend, maar bleef maagd tot 23.

De eerste seksuele ervaring bezorgde me een ernstig moreel trauma

Ik was 21 jaar oud, het was op een feestje. Ik ben een sociaal persoon en ik hou van zulke evenementen. Er waren veel mensen, ik ontmoette een charmant meisje. We genoten van het gesprek en toen nodigde ze me uit om naar de slaapkamer te gaan. Dit is mij nooit overkomen. We hadden al een beetje gedronken, ik was ontspannen en kalm en dacht: waarom niet?

Ze was zo lief dat ik vergat waarom niet. Ze kon haar teleurstelling niet verbergen, want er gebeurde niets. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, ik kan het haar nog steeds niet kwalijk nemen. Ik kwam nooit aan het einde, bovendien was het donker – ze kon niet zien wat ik daar had. Ze probeerde me te helpen: we hebben lang op bed gerold, maar er kwam niets van. Ik heb haar toen nooit verteld dat mijn penis te klein was. Maar hij deed alsof hij te dronken was en tot niets in staat, dus bood hij aan om naar iedereen te gaan en te dansen.

Ik verloor pas mijn onschuld toen ik 23 was

Het duurde ongeveer twee jaar voordat ik weer met een vrouw in bed lag. Ik zat op de universiteit en er waren veel mooie meisjes in de buurt, maar ik haatte mezelf te erg om zelfs maar aan seks te denken. En toen studeerde ik af, kreeg een baan en ontmoette een meisje dat speciaal voor mij gemaakt leek te zijn. Ze werd mijn eerste. Ik was 23 jaar oud.

Het was geweldig, zij het beschamend. Veel beter dan de eerste keer, want dit meisje was behoorlijk ervaren en wist wat ze met me moest doen. Ze was lief en aardig, we lachten samen om mijn penis, heel goedaardig. Ze vond het zelfs leuk dat hij zo klein was. Als zij er niet was geweest, zou ik waarschijnlijk nog steeds maagd zijn. We hebben elkaar bijna een jaar ontmoet, maar toen verloor ze haar interesse in mij. Ze had veel andere vriendjes en werd uiteindelijk lesbisch.
Dan waren er nog andere relaties, ook met mannen.

Ik dacht dat ik misschien homoseksueel moest worden. Maar zo eenvoudig is het niet: of je bent homo of je bent het niet. Het is onmogelijk om jezelf te dwingen er een te worden. Ik sliep echter met een paar jongens. Maar door mannen voelde ik me veel slechter dan vrouwen. Ze noemden me ‘micro-man’.
Nu heb ik niemand, want vanwege de micropenis haat ik mezelf

Ik ben alleen. Ik had veel relaties, maar ze stopten allemaal. Als ik een vriendin heb, wil ik altijd het beste voor haar. Ik wens haar geluk, en als ze iemand vindt die beter is dan ik, ben ik blij. Ik raad haar zelfs aan om zo iemand te zoeken. Mijn laatste vriendin kon mijn zelfhaat niet verdragen vanwege mijn fysieke conditie..

Het was niet alleen de penis die verantwoordelijk was voor de dood van al mijn relaties: er was altijd iets anders. Ik geloof bijvoorbeeld niet in mezelf. Als ik een vrouw was, zou ik zeker niet met een man als ik willen daten. Ik ben niet echt zielig: het is vanwege de penis waardoor ik me zo voel. Toen ik opgroeide, waren er al die macho’s om me heen die verwachtten dat een man een man zou zijn – we begrijpen allemaal wat dat betekent. Misschien ben ik te dramatisch, misschien is mijn kleine penis slechts een excuus, maar in werkelijkheid ben ik maar een zwakkeling.

De laatste keer dat ik seks had, was in februari 2013. Ik had in totaal zes vrouwen – niet zo veel eigenlijk?

Penetratieseks is erg moeilijk voor mij

Al het andere is geweldig: ik hou van orale en handmatige seks. Maar ik herken geen verschillende speeltjes, bandjes of vibrators. Ik hou van kussen en aanraken van mijn partner, maar ik kan gewoon geen normale seks hebben – mijn penis is niet groot genoeg. Als ik met een vrouw ben, begrijp ik: ze doet alsof ze geniet. Mijn laatste vrouw vroeg me om te stoppen omdat ze niets voelde. Ik weet dat het waar is, en het is natuurlijk niet haar schuld, maar de mijne.
Het ergste van alles: openbare toiletten

Er is niets erger dan naar een openbaar toilet gaan. Ik moet mijn kleren rechttrekken en lang proberen te plassen, anders krijg ik gewoon mijn broek vies. Ik scheer al het haar in mijn lies omdat het me in de weg zit. We hebben veel van deze “gentleman’s” toiletten in Londen waar jongens in een rij staan ​​en proberen de penis van de andere man niet op te merken. Stel je voor hoe het voelt om mijn broek naar beneden te trekken om ze niet nat te maken, en dan ook mijn penis te proberen te strekken. Dus ik probeer altijd een hokje te vinden – het is veel veiliger voor mij om zittend te plassen..

Ik waarschuw vrouwen altijd voor wat ze zullen zien

Ik hou echt van vrouwen, ik wil intimiteit. Maar meestal zeg ik tegen mezelf: nee! Ik weet dat het uiteindelijk niet zal werken. En als het lukt, wordt het weer vreselijk: al die excuses, spijt … Er is niets erger. Na een tijdje realiseer je je gewoon dat je nooit zoals de anderen zult zijn. Je wilt dat alles natuurlijk is, maar dit is niets voor jou.
Meestal zeg ik: “Het is onwaarschijnlijk dat dit een goede indruk op je zal maken, maar ik wel.”.

In de afgelopen tien jaar ben ik vaak verliefd geworden. Dit maakt me kapot. Veel meisjes vroegen zich vast af waarom ik me zo vreemd gedroeg. We komen in een bepaald stadium in een relatie, en dan geef ik terug, want de volgende stap is seks, en dat wil ik niet. Ik ben gelukkiger als ik masturbeer – dit is de belangrijkste manier om seksuele spanning te verlichten. Ja, het is verschrikkelijk, maar ik bescherm ze tegen grote teleurstelling..

Verlangen en verlangen zijn nergens heen gegaan. Ik denk dat ik geluk had: ik heb niemand iets verkeerds gedaan. Maar ik begrijp waarom sommige mensen gek worden en slechte dingen doen. Seks is een sterke kracht. Ik heb meer dan eens gelezen over zulke gevallen waarin jongens zoals ik uitkwamen op vrouwen en kinderen..

Ik heb geen haat voor mijn penis, ook al is het een micropenis

Echt niet. Maar het maakt mijn relaties met andere mensen en met de wereld in het algemeen natuurlijk enorm ingewikkeld..