Inhoud

Wat is ideale seks vanuit het oogpunt van een man? Dit is wanneer het is. Bij vrouwen zijn de dingen veel verwarrender..

Deze keer hebben we besloten om je brein niet te belasten met de abstracte redeneringen van specialisten, psychologen, seksuologen en andere ornithologen, maar ons te concentreren op praktische viagra zonder voorschrift aanbevelingen die rechtstreeks van gebruikers worden ontvangen. We nodigden tien vrouwen uit op de redactie en nodigden ze allemaal uit om te praten over wat de beste seks ter wereld is vanuit haar oogpunt. Op ons verzoek hebben de dames een ideaal script gemaakt voor “One Night Stand” (in de toekomst kan het uitgroeien tot een volwaardige roman, als de partijen dat wensen). Alle wensen waren de makers van het script niet verboden; het enige waardoor ze werden beperkt, was het raamwerk van de bestaande realiteit. Dat wil zeggen, geen buitenaardse wezens, geen fantastische dieren en geen huwelijken voor seks. In alle andere opzichten kregen hun fantasieën een absoluut gratis vlucht aangeboden..

Lees en trek conclusies.

Dus onze scenarioschrijvers: Oksana (28 jaar oud), Dasha 1 (30), Dasha 2 (20), Masha 1 (27), Masha 2 (26), Masha 3 (24), Olga (19), Katya (18 ), Ksenia (31), Alena (22).

Over kennismaking

Alena: “Hij zal me redden van de bandieten. Hij zal iedereen met een paar krachtige slagen uiteendrijven en me in zijn armen opnemen. Het is misschien banaal, maar niemand heeft me ooit van iemand anders gered. “.

Ksenia: “Hij moet indruk op me maken als een sterk, volwassen en intelligent persoon met brede opvattingen, doelgericht, die vertrouwd wil worden.”.

Olga: “Ik vind het niet leuk als ze me lang stiekem aankijken en dan, als bij toeval, kennis komen maken. Het is net als het kiezen van een product in een winkel, het maakt me kwaad. Als een man binnen een paar seconden niet kan bepalen of hij me leuk vindt of dat mijn neus niet dezelfde is en mijn oren ouderwets zijn, laat hem dan naar de hel gaan. Eén blik zou genoeg zijn voor de man van mijn dromen om te begrijpen: ik ben de beste. “.

Masha 2: “Er is niets speciaals nodig. Laat hem me ontmoeten in de club, waar ik mis in het vervelende gezelschap. Het belangrijkste is dat hij er geweldig uitziet, laat alle meisjes hem met bewondering aankijken. Ik word altijd erg geïnspireerd door de aandacht van andere vrouwen voor mijn man. “.

Masha 1: “De beste kennis? Geen problemen! Ik ga voor een baan en ik word naar het luxueuze kantoor van het hoofd van het bedrijf gebracht. En dit hoofdstuk leert mij meteen kennen. Ik verzeker je dat deze methode indruk zal maken op elk meisje. “.

Dasha 1: “Je kunt gewoon over straat lopen. Er wordt aangenomen dat fatsoenlijke meisjes op straat elkaar niet ontmoeten, en dit is waar. Maar ze leren geen verdachte, onverzorgde en onaantrekkelijke idioten kennen. Iets wat ik nog niet heb gehoord van een alleenstaande vrouw die zou worden benaderd door een beeldschone knappe man in een duur pak, en ze zou tegen hem hebben gezegd: “Ga hier weg, ik zie elkaar niet op straat.”.

Over complimenten

Dasha 2: “Originele complimenten zijn niet altijd de beste. Bij het nastreven van originaliteit kun je er iets volkomen ongepasts uitflappen. Ik werd bijvoorbeeld ooit vergeleken met de Ostankino-televisietoren – met de beste bedoelingen, zo lijkt het. En voor een lang meisje is dit niet de meest prettige vergelijking. “.

Oksana: “Een simpele ‘Je bent erg mooi’ kan beter zijn dan de meest ingewikkelde complimenten. Ze komen zelden uit het hart, te kunstmatig. Maar het is nog erger als je het gevoel hebt: iemand zegt goed ontwikkeld, vaak gecontroleerd huiswerk “.

Lees ook

  • 10 complimenten die elk meisje beledigen | ⭐️ MAXIMONLINE ⭐️

Katya: “Het is gebruikelijk dat vrouwen hun ogen, haar en glimlach prijzen. Nou ja, meer handen. Aristocratisch, zeggen ze. Maar deze set is niet genoeg om me op te winden. Laat hem maar zeggen dat ik verleidelijke benen heb, een adembenemende taille, een delicate nek … Om te beginnen is het beter om te zwijgen over mijn borsten en billen: dit is al heel intiem. “.

Dasha 1: “Complimenten en gevoel voor humor zijn onverenigbaar. Laat hem grappen maken, grappen maken, maar als het gaat om vleierij (wat is een compliment als het niet vleierij is?), Zou het zo simpel moeten zijn als drie kopeken en heel, heel oprecht “.

Over kusjes

Masha 3: “De eerste aanraking van de lippen is erg belangrijk. Hij kust me zachtjes, nauwelijks aanraken. Ik vind het heerlijk als de lippen van een man hard, stevig en droog zijn, en zijn adem fris, maar heet. En om het gevoel te hebben dat hij een beetje trilt. En laat hem zijn ogen niet sluiten – het ziet er heel vreemd uit “.

Lees ook

  • The Perfect Kiss Technique (Like Cruel Intentions) | ⭐️ MAXIMONLINE ⭐️

Ksenia: “Laat hem me een seconde voor de kus in de ogen kijken, het is hypnotiserend. Over het algemeen is het moeilijk uit te leggen wat een goede kus is: hij is sterk, voorzichtig, niet kwijlen, de tong werkt niet te actief – de lippen zijn belangrijker. Als een man zijn hoofd een beetje beweegt, is het als een dans. Kijk hoe de duiven kussen – hier wordt alles correct berekend. Maar natuurlijk niet zo overhaast. “.

Dasha 2: Hij raakt mijn jukbeenderen en kin zachtjes aan met zijn vingers en tilt mijn gezicht naar zijn lippen. Dan kust hij langzaam mijn ogen, slapen en nek. Dit is een zeer dominante en tegelijkertijd zeer zachte kus. “.

Over uiterlijk

Katya: “Ik verwar schoonheid met gezondheid. Goed verzorgd glanzend haar, schone huid, goed ontwikkelde spieren … Dat is alles. Het is heel gemakkelijk voor een man om mooi te zijn. Ik vind het ook leuk als mannen alleen met hun ogen kunnen glimlachen – het is erg sexy. “.

Alena: “Vrouwen zijn net als mannen opgewonden als het lichaam zelfs maar een klein beetje zichtbaar is. De mouwen opgerold, de overhemdkraag losgeknoopt – dat is genoeg. ‘.

Masha 2: “Ik hou er echt van als een man een suède of leren jas draagt. Dan wil je hem aanraken – het lijkt erop dat dit zijn eigen huid is. En de geur van de huid werkt over het algemeen als afrodisiacum “.

Ksenia: “Iedereen weet hoe een ideale heer eruitziet, het is genoeg om een ​​liefdesverhaal te openen. Optie nummer één: zwart haar, blauwe ogen, witte hemd, zwarte smoking. Optie nummer twee: blond haar, bruine ogen, geruite cowboy, skinny blauwe spijkerbroek. Optie nummer drie: geblauwd schild, scharlaken gouden schild, gepluimde helm. Ogen en haar spelen in het laatste geval geen rol “.

Masha 1: “Voor mij is lang haar alles. Mechanisch draai ik me om naar alle langharige jongens op straat. Maar wat zeker niet bij de kassa staat, is een snor of een baard. Ik hield ooit niet eens van musketiers, juist vanwege de stomme bezems op mijn kin en onder mijn neus. “.

Olga: “Een goed figuur is belangrijk. En gezonde witte tanden, zodat als hij glimlachte, zijn hele gezicht verlicht werd. Ik hou ook erg van bruinen. Gebruinde huid en zeer aangenaam om aan te raken: glad en glad “.

Dasha 1: “Hij heeft de gratie van een panter, hij danst prachtig, hij ziet er een beetje afstandelijk en arrogant uit. Krachtige benen, brede schouders, platte buik. En op de handen, weet je, aderen van de elleboog tot de duim, zoals pijlen op de broek – ze zijn alleen bij zeer opgepompte mannen “.

Over de plek

Katya: “De zee en het strand. En palmbomen. Maar de seks zelf op het strand is teveel, dan komt het zand erin je begrijpt niet waar. Hiermee is het beter om te wachten tot het nummer “.

Dasha 1: “Bij hem thuis. Thuis stop ik onmiddellijk met het voelen van de romantiek van de situatie, maar ik struikel constant met mijn ogen eerst naar het slipje dat op de batterij is vergeten en vervolgens naar het stof onder het bed. Over het algemeen is het beter als de eigenaar van het territorium een ​​man is. “.

Olga: “Op een schip in een luxe kajuit. Ik weet echt niet of er twee eenpersoonsbedden zijn “.

Dasha 2: “In mijn leven gebeurde de beste seks in het algemeen op een bedje (en dan op de vloer onder een bedje), dus het lijkt me dat de plek geen speciale rol speelt. Het belangrijkste, zoals ze zeggen, is dat een persoon goed is “.

Alena: “Een berenvel uitgespreid voor een brandende open haard”.

Masha 2: “In het veld tussen bloemen. En zodat er niemand in de buurt is “.

Over licht

Oksana: “Laat de kaarsen branden. Het is voldoende om de schittering van zijn ogen en de algemene contouren van ons lichaam te laten zien. En allerlei defecten in het werk van de ontharingsapparaat en een of andere extra plooi op de buik zijn genadig bedekt met duisternis “.

Katya: “Ik vind het geweldig als lampen met aromatische olie branden. Het is niet zo oubollig als kaarsen, en er zijn speciale geuren om de aantrekkingskracht te vergroten – bijvoorbeeld lavendel en vanille. “.

Over cunnilingus

Olga: “Als een man het de allereerste avond deed, is dat het. Ik ben hem voor altijd “.

Ksenia: “Het wekt vertrouwen bij je partner, wat betekent dat het belangrijk voor hem is dat hij je goed doet. Maar maar heel weinig mannen weten hoe ze het goed moeten doen. Ten eerste moet je je clitoris altijd vochtig houden, anders is het niet zo prettig om hem aan te raken. Ten tweede moet je je tong heel gemakkelijk bewegen, vooral in het begin. En het is wenselijk – heel snel, anders wordt de opwinding onderbroken en niet opgebouwd. Er is een eenvoudigere methode: je kunt de rand van de schaamhuid naar de zijkant van de clitoris verplaatsen en deze huid stevig masseren zonder bang te zijn voor pijn: als de clitoris bedekt is, is deze niet zo gevoelig. Maar het is beter om het met je vingers te doen dan met je tong. “.

Lees ook

  • De eerste complete praktische gids voor cunnilingus

Alena: “Licht bijten op de lippen is erg spannend”.

Dasha 2: “Ik weet niet wie hoe, maar ik heb zo’n speciaal punt op mijn buik, ergens een halve handpalm onder de navel. Als je er tijdens cunnilingus behoorlijk hard en ritmisch op drukt, krijg ik vrijwel zeker een orgasme. “.

Dasha 1: “Tijdens de eerste ontmoeting lijkt de positie van 6 bij 9 mij onaangenaam. Omdat ze onmiddellijk acties van mij eist waar ik misschien nog niet klaar voor ben. Als een man orale seks met mij aangaat, betekent dit niet dat ik graag dezelfde diensten aan hem wil verlenen, en als ze me er zo openlijk naar vragen, lijkt het al ongemakkelijk om te weigeren. En voor mij is orale seks alleen prettig als ik zelf enorm opgewonden ben. Anders verveel ik me en voer ik deze handeling gewoon mechanisch uit. En ik kijk, waar we hier plooien hebben, waar puistjes, alsof ze niet per ongeluk bijten … Zulke dingen moeten vrijwillig zijn, vol enthousiasme, anders blijkt de melancholie groen te zijn. “.

Over woorden

Masha 2: “Het belangrijkste is dat hij me vaker bij naam noemt. Al deze “meisjes”, “konijntjes”, “schattige” kunnen aan iedereen worden geadresseerd, en dan begrijp je dat het van jou is dat hij gek wordt “.

Ksenia: “Harde woorden, zelfs obsceniteiten, kunnen me verbazen. Maar ze moeten met een onberispelijke smaak worden geselecteerd. Als een persoon geen filologisch instinct heeft, is het beter om het niet te proberen. Het is voor mij bijvoorbeeld taboe om vrouwelijke lichaamsdelen obsceen te noemen. Mannen – alsjeblieft, het klinkt zelfs onstuimig. Natuurlijk, als het om penis gaat, zijn testiculaire termen verschrikkelijk. Maar het woord “penis” is erg smerig. Maar “vagina” is nog erger … En als ik “vulva” hoor, wil ik huilen. Naar mijn mening is het beter om het helemaal niet te noemen, maar ons te beperken tot hints. “.

Katya: “Ik heb een droom – seks met een man die Frans spreekt”.

Masha 3: “Laat hem iets gepassioneerds, maar onverstaanbaars in mijn oor fluisteren. Over het algemeen heb ik erg gevoelige oren “.

Dasha 2: “Tijdens seks is het beter om niet te zwijgen. Als hij niet weet wat hij moet zeggen, laat hem dan kreunen en gillen “.

Masha 1: “Er zijn zinnen waarop ik opgewonden reageer. Bijvoorbeeld: “Geloof me”, “Ik zal heel hard mijn best doen om je goed te doen” of “Het is niet jammer om voor zo’n nacht te sterven.” Ik weet niet of ze invloed hebben op iedereen, maar zeker op mij “.

Over de penis

Alena: “Grootte is belangrijk. Hoe dikker de penis, hoe sterker mijn sensaties. Maar de lengte is echt niet zo belangrijk. “.

Lees ook

  • Er is niets meer om je voor te schamen: wetenschappers hebben de gemiddelde grootte van het mannelijke hoofdorgaan berekend | ⭐️ MAXIMONLINE ⭐️

Ksenia: “Theoretisch is groot beter. Maar een goede minnaar met een kleine penis is beter dan een slechte minnaar met een grote. “.

Dasha 2: “Het beste is als de penis een grote kop heeft die boven al het andere uitsteekt. Dan voel ik me goed en doet het geen pijn. Als de penis zelf te dik is, is de ingang vaak geschaafd en geïrriteerd. “.

Masha 2: “Een ideale penis is niet te groot, stevig, lichtjes opzij gebogen. Zo’n penis vult je niet helemaal, maar … hoe zeg je het … manoeuvreert gemakkelijk op de juiste plekken en levert veel plezier op “.

Over seks

Katya: “Je hoeft niet te vaak van houding te veranderen – het is verwarrend en ontmoedigend. Als de seks zelf drie uur duurt, is het twintig minuten goed voor elke positie “.

Masha 1: “Ideale seks duurt in totaal twee à twee en een half uur. Begint in een klassieke houding na lange strelingen. Hier ejaculeert de man voor het eerst, na tien tot vijftien minuten. Dit is goed, het betekent dat hij erg geil was. Dan roken we een sigaret, drinken water en beginnen we weer te kussen en knuffelen. Het tweede deel is niet meer zo kuis: hij kan van achteren op me af stormen, me schrijlings op hem zetten – dit is een daad van kracht en hartstocht. Het duurt lang, tot volledige uitputting, en kan worden onderbroken voor orale seks en zelfs voor een rookpauze. Het is goed als je verfrissend fruit bij het bed hebt – appels of mandarijnen. Dan is de man klaar, we liegen, omhelzen elkaar en kletsen onzin. We vertellen elkaar over onszelf, over ons werk, onze jeugd, vrienden, ideeën … De derde keer – nogmaals, zachtaardig en kortst. U kunt zonder ejaculatie doen. Dan gaan we slapen. En ik word wakker van het feit dat hij me vastpakt, me van opzij omhelst, van achteren “.

Katya: “Hoe langer seks duurt, hoe beter. Het is prettiger om na slapeloosheid naar de universiteit te gaan dan om een ​​uur nadat het allemaal begonnen is in het donker te liggen en te luisteren naar een in wezen onbekende boer die van opzij snurkt. Als hij mij heeft overwonnen, moet hij deze nacht geheel aan mij wijden – tenminste totdat ik in slaap val. En wat we gaan doen, is niet zo belangrijk. Ten minste salto’s op het bed en elkaar met kussens slaan “.

Dasha 1: “Hij neemt me in zijn armen en draagt ​​me door de kamer. Dan gaat hij in een stoel zitten en kust mijn voeten, likt en bijt mijn vingers en voeten, staat op met haar lippen omhoog. Ik steek mijn vingers in zijn haar terwijl hij me daar kust. Dan staat hij op en draagt ​​hem terug naar bed. Hij legt een kussen onder mijn dijen, hangt zijn hoofd over de rand van het bed en komt bij me binnen. Van het feit dat het hoofd naar beneden is, draait het, maar ik voel me alsof ik in een zoete mist ben. Hij komt langzaam binnen en verlaat het met scherpe, onverwachte schokken. Soms haalt hij er bijna alles uit om het in de volgende beweging niet meer dan een centimeter vooruit te brengen … Over het algemeen is het belangrijkste dat ik zijn bewegingen niet voorzie – hun onvoorspelbaarheid brengt me in extase “.

Alena: “Het belangrijkste is dat hij me echt wil, dan zal het hem briljant lukken. Voor mij is over het algemeen de opwinding van een partner belangrijker dan die van mij: ik voed me als een vampier met zijn emoties. Ik hou er ook echt van als ze me van voren en van opzij in de nek bijten, alles in mij bevriest op dat moment en mijn lichaam krijgt kippenvel. “.

Oksana: “Hij knijpt in mijn handen, spreidt ze met een kruis, en dan vind ik mezelf in zijn volle kracht. En als hij bovenop zit, leunt hij niet met heel zijn gewicht op me, maar hangt boven me, zodat ik kan zien hoe hij bij me binnenkomt. En het is ook erg goed als ik op mijn rug lig, en hij knielt vooraan en trekt me bij de heupen naar zich toe. In deze positie is er een zeer sterke druk op de bovenwand van de vagina – en het bloed stroomt naar de clitoris. En als een man nog steeds met zijn vingers met zijn clitoris speelt, dan is een orgasme voor mij vrijwel zeker gegarandeerd. “.