Eens, op ons wekelijkse vrijgezellenfeest, ging de traditionele discussie over kinderziektes, eeuwig drukke echtgenoten en geliefde schoonmoeder plotseling over op een heel ander onderwerp – het onderwerp familieseks.

In ons kleine, vriendelijke gezelschap is het zelfs niet gebruikelijk om intieme details van het gezinsleven te bespreken. Maar zie je, het deed pijn, omdat de vrienden begonnen te klagen en elkaar onderbraken.
– Voor het kind hadden we gekke seks, en toen … moe, denk ik. En het hoofd zit nu vol met andere problemen.
– Over een week zal ik mijn kandidaat minimum overhandigen. Daarom staat nu alleen snelle seks op de agenda. Geen plezier – vervulde haar "schuld", hijgde een paar keer – en slaap. Ik weet niet wat er daarna zal gebeuren.
– En wie wil deze intimiteit, als je de hele dag op je werk bent, en dan klop je ook thuis?

Ik kan me de laatste keer dat ik een orgasme had niet meer herinneren. En de echtgenoot lijkt niets op te merken – ze heeft geleerd te doen alsof.
– Interessant – als we wisten hoe we net zo vaak een orgasme konden krijgen als mannen, zouden we ook elke dag seks nodig hebben.?
Tegen het einde van de avond hebben we gezamenlijk een formule afgeleid: hoe langer de familie-ervaring, hoe kleiner de kans dat het orgasme van een vrouw op het echtelijke bed ligt. En nadat ik had ingeschat wat ons over vijf jaar te wachten staat, kon ik het niet laten: "Meisjes, we zijn jong – meer dan dertig! Moet iets doen".

Er zijn twee redenen waarom een ​​vrouw geen orgasme kan bereiken. De eerste en meest bekende is de korte prelude. De partner ervaart een bijzondere teleurstelling als ze maar een paar seconden had om volledig te ontladen..
Het gebeurt op een andere manier. Veel vrouwen die pas een orgasme naderen, ervaren al aangename sensaties. Maar plotseling, om een ​​onbekende reden, verdwijnt het verlangen. Dan moeten ze "Speel" in sensualiteit. Dit is de tweede en misschien wel de belangrijkste reden waarom de partner niets overhoudt – hoewel ze opgewonden is en van genegenheid houdt, vervliegt het verlangen (ze ontspande zich niet genoeg of dacht aan een onvoltooid proefschrift). Het resultaat: de man nadert gestaag het hoogste punt van genot, en de vrouw wacht gewoon tot het eindelijk eindigt. En zodat alles was "zoals in de films", ze vervalst een orgasme. Dergelijke gevallen laten een onaangename nasmaak achter in de ziel, veroorzaken afgunst en soms woede bij een man..

Valse orgasme-vallen

Nep-orgasme komt vrij vaak voor. En dit is niet altijd een misleiding. Vaak raakt de opwinding van een man een vrouw, hierdoor is ze ook opgewonden, kreunt ze, ervaart ze plezier, maar niet genoeg om de top te bereiken. Als beide goed zijn en beide gelukkig, is er geen reden tot ongerustheid. Maar als de partner er zeker van is dat je tegelijkertijd een orgasme hebt beleefd, en je ondersteunt deze illusie, dan hebben we het al over een onnodige schijn. De man denkt dat zijn vrouw gelukkig is terwijl haar frustratie toeneemt. Hoe verder, hoe moeilijker het is voor een vrouw om toe te geven dat ze voortdurend bedrogen is. Het blijkt een vicieuze cirkel te zijn. Misschien alles laten zoals het is? Velen doen dit: ofwel uit angst (alsof ze op zoek waren naar een sensuele vrouw, de man ging niet opzij), ofwel uit onhandigheid (hij is tenslotte zeker dat alles in orde is), en soms gewoon uit onwil om iets veranderen (waarom, als het gemakkelijker en sneller is). Maar bijna alle vrouwen hopen dat het orgasme op een dag natuurlijk zal worden en dat ze niet langer hoeven te doen alsof. Op zichzelf verandert er echter niets, en een dergelijke langdurige onoprechtheid in intimiteit heeft een negatieve invloed op de gezinsrelaties, die op een doodlopende weg kunnen lopen..

Als je het liegen beu bent, oprechtheid en plezier wilt, dan zijn deze tips iets voor jou..
Stap een. Doorbreek de gewoonte om orgasmes te faken.
Dit moet voorzichtig gebeuren om uw man niet te beledigen. Vertel bijvoorbeeld uw geliefde voordat u met seks begint: "Ik weet niet zeker of ik vandaag voldoening zal krijgen. Maar ik wil jou …" Volg dit advies herhaaldelijk op, en u zult binnenkort uw partner openlijk kunnen vertellen in welk stadium uw verlangen zich bevindt en wanneer het wegebt. Gewoonlijk reageren mannen normaal op dergelijke gesprekken, omdat ze zelf vinden dat intieme relaties cool zijn geworden.
Stap twee. Leer praten over seks. Uittrekken "taboe" met gesprekken over een intiem onderwerp. Het belangrijkste is niet de schuld te geven, niet de schuld te geven. Door uw seksuele gevoelens te bespreken, zult u zich beter voor elkaar gaan voelen..
Stap drie. Jij bent de koningin! Nu is het tijd om dat in een intiem leven af ​​te spreken "regel de bal" wil je – jij beslist waar, wanneer en hoe.

Wat een vrouw nodig heeft

· Hoe meer een vrouw opgewonden raakt tijdens de geslachtsgemeenschap, hoe gemakkelijker ze een orgasme zal bereiken. Gewoonlijk heeft een man de neiging om zijn penis in de vagina in te brengen bij het eerste teken van opwinding (bijvoorbeeld wanneer de vagina nat is). Maar nu hij ritmische bewegingen begint te maken, kan hij zichzelf bijna niet beheersen. Daarom moet u het moment van geslachtsgemeenschap zelf bepalen. Geef niet toe aan de eerste impuls van uw verlangen. Hoe intenser u geniet van het aanraken van uw handen of lippen, des te zelfverzekerder zult u dan tot een orgasme komen..
Concentreer u tijdens liefkozingen op uw gevoelens, en als u plotseling wordt afgeleid door de gedachte: "Waarschijnlijk lijkt dit alles hem te lang …", – ontspan en voel weer verlangen in je lichaam.
· Om je verlangen te versterken, moet de man aan het begin van de handeling geen diepe en sterke stoten maken – anders zal hij snel het hoogtepunt van ontlading bereiken. Dit zal het voor hem gemakkelijker maken om zichzelf onder controle te houden en zal hij in staat zijn om je clitoris te blijven strelen..
· Als het verlangen wegebt tijdens liefdesspelletjes, doe dan niet alsof er niets is gebeurd. Vertel uw partner voorzichtig dat uw enthousiasme een beetje is afgekoeld. Stop het liefdesspel, streel elkaar, verander dan van positie en begin opnieuw. Deze pauzes zijn niet beledigend voor de man. Ze zullen alleen maar passie toevoegen aan je relatie..

Hoe belangrijk is een orgasme

Er is praktisch geen vrouw die altijd en onder alle omstandigheden een orgasme zou bereiken. De periodieke afwezigheid ervan is geen pathologie, dus het is niet nodig om te dramatiseren. Maar wanneer een partner zeer zelden of nooit de piek van ontlading bereikt, is dit een alarmerend signaal. Na verloop van tijd zal een vrouw zeker het gevoel hebben dat ze iets heel belangrijks wordt onthouden. En als gevolg: bij seks – teleurstelling, in relaties met haar man – problemen die uiteindelijk leiden tot het uitsterven van het seksleven in het gezin. Bovendien leidt het ontbreken van erotische afscheiding tot overbelasting in het bekkengebied en de onderrug. Natuurlijk blijft er de mogelijkheid van zelfvoldoening. Dit verlicht natuurlijk de spanning, maar geeft geen gevoel van diepe voldoening en de zeer speciale nabijheid die ontstaat tussen echtgenoten. Als een partner een orgasme bereikt, ervaart de man een hele reeks ervaringen. Inderdaad, op zulke momenten is zijn geliefde mooi, ontspannen en vrouwelijk als nooit tevoren..

Orgasmes zijn anders

· Bij vrouwen die een orgasme ervaren, wordt in principe clitoris waargenomen bij 60% en vaginaal – bij 40%. Advies dat alleen het tweede soort orgasme "Cadeau", fout. Vanuit het oogpunt van fysiologie zijn alle soorten orgasme gelijkwaardig..
Als een vrouw genoeg voldoening haalt uit seks met haar geliefde man en zonder orgasme, dan is dit volgens experts ook de norm.
· Sommige vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen door orale seks of stimulatie van de clitoris. Als de echtgenoten hiermee tevreden zijn, is alles in orde. Zo niet, kies dan een positie waarin de wrijvingen de clitoris zullen prikkelen; je kunt hem tijdens de geslachtsgemeenschap ook nog eens met je hand strelen. Maar het gebeurt dat de clitoris ongevoelig is, dan brengen dergelijke strelingen geen plezier.
Als de vrouw geen afscheiding krijgt van "vaginaal" seks, kunnen partners elkaar op hun beurt bevredigen. Dit is geen probleem. Nogal Het tegenovergestelde! Als je op zijn beurt een orgasme ervaart, mis dan het meest interessante niet, en dit zal je plezier verdubbelen volgens het principe: "jouw + die van iemand anders".