Mannen weten het zeker: een eenzaam meisje is merkbaar anders dan een oneffen meisje. Bovendien kunt u de verschillen letterlijk op het eerste gezicht opmerken en het vermoeden bevestigen door de tweede minuut van communicatie.

Ik stelde jonge mensen de enige vraag: "Wat verraadt een eenzaam meisje?" En ik probeerde de ontvangen antwoorden te systematiseren. en op sommige plaatsen om uit te dagen.

Wat verraadt een eenzaam meisje?

"Een eenzaam meisje heeft een eigenaardige gezichtsuitdrukking. "

Wat betekent "eigenaardig"? De meeste respondenten omschrijven het gezicht van een alleenstaand meisje als "ongelukkig" of "zuur". Mannen zijn zich er echter terdege van bewust dat dit teken alleen op bepaalde plaatsen en situaties belangrijk is. Als een meisje met een zuur gezicht op een feestje, in een club of in een park verschijnt, zegt de mannelijke logica het volgende: ze is op zoek – ze is niet tevreden met de zoektocht – ze is alleen. Als een meisje met een ongelukkige uitdrukking op haar gezicht in het openbaar vervoer zit, vooral ’s ochtends, heeft ze hoogstwaarschijnlijk ofwel niet genoeg geslapen, of heeft iemand haar aangeraakt met een diplomaat. "Gaan" panty.

"Een eenzaam meisje heeft een kijkende en roepende blik. "

Onder de antwoorden die in deze categorie vielen, was er zelfs dit: "De eenzame jongedame heeft de blik van Mzrilin Monroe, alsof ze zegt: "Ik ben er voor je! Je bent een geweldige man!"
Velen zeggen dat een eenzaam meisje kijkt "is aan het branden", Kortom, er zijn veel definities, de essentie is hetzelfde: er is onderscheid te maken tussen een vrij meisje "druk" naar de uitnodigende blik, en deze blik is heel, heel aangenaam voor mannen. In dit geval moet het meisje oog in oog met het object staan. Als ze over trotse eenzaamheid gaat of denkt, dan ziet niemand haar, en niettemin staat haar blik in brand, hoogstwaarschijnlijk is ze al verliefd op iemand. Of ze heeft net loonsverhoging gekregen.

"Eenzaam meisje evalueert. "

Trouwens, op basis hiervan identificeerde Gosha ongehuwde vrouwen uit de film "Moskou gelooft niet in tranen". "Je ziet er taxerend uit, en zo zien alleen ongetrouwde vrouwen eruit.", – hij sprak met de heldin Alentova. We hebben het over de eerste momenten van contact met het vermeende object. Wie een eenzaam meisje tegenkomt – een jongen, een jonge man, een echte alcoholist, een homo of een geweldige echtgenoot – ze heeft de uitstraling van een kringloopwinkel-taxateur op haar gezicht. Eerst beoordeelt ze of deze man interessant voor haar is of niet, en vervolgens – de mate van zijn aantrekkelijkheid. Het volgende item is de leeftijd, dan de consistentie. Aan de uitdrukking op het gezicht van het meisje kun je begrijpen op welk punt ze de burgerlijke staat van het object begint te beoordelen.

"Een eenzaam meisje wordt verraden door ogen vol hoop. "

Veel mannen zijn er zeker van dat meisjes "in loondienst" hebben een meer alledaagse blik, omdat ze niets te hopen hebben – de meest interessante (noodlottige ontmoeting of Mendelssohns mars) in hun leven is al gebeurd. Bovendien zijn getrouwde mensen geïnteresseerd in urgente problemen – het dagelijkse leven en familieproblemen. En het is alleen dat niet eenzame mensen bijvoorbeeld zorgen voor problemen in relaties met een bestaande partner. Hoogstwaarschijnlijk houdt dit item rechtstreeks verband met het vorige item, omdat de meerderheid van de respondenten het erna vermeldde "taxerende blik". Natuurlijk is er alleen hoop in de ogen als de beoordeling het eenzame meisje tevreden stelt..

"Eenzaam meisje is goed verzorgd. "

Dit item werd het vaakst genoemd door niet-kapitaalrespondenten.. "Hoe minder verzorgd een vrouw is, hoe meer ze getrouwd is.", – zei een van de respondenten. Blijkbaar schuilt hier enige waarheid in: een getrouwde vrouw heeft vaak geen tijd om voor zichzelf te zorgen – het gezin kost niet alleen tijd, maar ook geld. Bovendien kan een getrouwde vrouw dat wel "rustig aan"

en stop met proberen omdat "echtgenoot gevonden".

Er is echter een forse categorie meisjes die ongehuwd zijn, maar niet alleenstaand, die ook vaak goed verzorgd zijn.. "Een ongetrouwd meisje doet er alles aan om met haar bestaande vriend te trouwen, vandaar zo’n ijver voor zelfverbetering", – zei een van de respondenten.

We houden niet van deze definitie, we geven de voorkeur aan deze optie: een verliefd meisje wil haar vriend een plezier doen, vandaar zo’n ijver voor zelfverbetering. Maar men kan het met één ding eens zijn: een eenzaam of niet eenzaam, maar ongehuwd meisje heeft iets meer tijd en mogelijkheden om voor zichzelf te zorgen dan de moeder van het gezin..

"Een eenzaam meisje wordt gemakkelijk herkend tijdens specifieke feestdagen – 8 maart, St. Valentijn – als er niemand naast haar loopt. "

Vergelijkbaar met punt 1, maar hier hebben we het niet over gezichtsuitdrukkingen, maar namelijk dat er een alleenstaand meisje in zit "specifieke feestdagen" alleen, zonder boeket en zonder cadeau.

"Een eenzaam meisje gaat vaak naar de nachtclub. ", "Bijna alle meisjes in disco’s zijn eenzaam. "

Dat klopt – tenzij ze daar geld verdient en als ze daar niet met haar vriendje is gekomen. Of misschien komt ze zo vaak naar de club omdat haar vriend de art director of barman is in dit etablissement. Waar ze in dit geval ’s avonds nog heen moet? "Geen eenzame meisjes in een nachtclub zijn onmiddellijk zichtbaar: ze kijken niet rond, bestuderen niemand, voelen zich niet verdrietig, zoeken niet naar – ze gaan daar niet heen om de prins te ontmoeten, maar om te ontspannen en plezier te hebben" – dus een van de respondenten legde dit item in de schappen.

"Een eenzaam meisje staart brutaal als je in het gezelschap bent van een ander meisje. "

De verklaring is natuurlijk niet van toepassing op alle alleenstaande meisjes, maar het is nog steeds waar voor veel van hen – zo zeggen mannen. De rest van de eenzame meisjes verliezen onmiddellijk alle interesse in het object als er iemand naast hem loopt..

"Een eenzaam meisje ziet er altijd sexy uit. "

Volgens veel respondenten onderscheidt een eenzame jongedame zich door haar munitie – een minirokje, rode nagellak op lange nagels, een doorzichtige blouse, felle lippenstift en andere attributen die mannelijke aandacht kunnen trekken..

Dit artikel is gerelateerd aan verzorging, manicure en styling zijn nodig om dit te doen "aanlokkelijk" lijken op. Overigens heeft geen van de respondenten een korting gegeven voor dames van een bepaald beroep – ze hebben een minirok en rode lak is vereist. Blijkbaar zijn voor naïeve mannen alle aantrekkelijke meisjes in mini eenzaam, op zoek naar de warmte van een jonge dame.

"Eenzaam meisje dat doordeweeks winkelt. "

Waarom? Hierop gaf geen van de respondenten die op deze manier antwoordden een begrijpelijke verklaring. Hoogstwaarschijnlijk denken ze dat alleenstaande meisjes in het weekend geen tijd hebben om te winkelen (ze zijn op zoek). Of doordeweeks hebben ze tijd, in tegenstelling tot "in loondienst" vriendinnen ze haasten zich ’s avonds niet naar huis naar hun man en poetsen niet voor de volgende date.

"Een alleenstaand meisje is gemakkelijk te herkennen op internet. "

En hier zijn de tekenen.

Teken de eerste: een eenzaam meisje kiest een zeer luide bijnaam – Cleopatra, koningin Margot, koningin van de duisternis, mevrouw, enzovoort.

Teken van de tweede: een eenzaam meisje kiest een pratende bijnaam: Assol, Gentle Angel, Mouse.

Teken de derde: een eenzaam meisje communiceert gewillig met mannelijke bijnamen en negeert opmerkingen "kittens", "Cleopatra", "meisjes met karakter".

Teken de vierde: een alleenstaand meisje brengt veel tijd op internet door, vooral ’s nachts (wat kan ze in deze tijd nog meer doen – is het echt wakker?).

"Een eenzaam meisje zoekt een excuus. "

Het bleek dat een eenzaam meisje zichzelf verraadt in de eerste minuten van communicatie. Allereerst probeert ze erachter te komen of het object van interesse gratis is. En ten tweede, lijden aan "minderwaardigheid" zijn eenzame positie, handelt vanuit het tegenovergestelde en maakt dat meteen duidelijk "gaat niet trouwen en waardeert zijn vrijheid". Laat me je eraan herinneren: dit is de mening van een man.

"Een eenzaam meisje wisselt vaak van partner. "

Sommige mannen zijn van mening dat ze op deze manier op zoek is naar een geschikte levenspartner, anderen zijn meer categorisch: "Een eenzaam meisje voelt zich niet opgeëist en begint eenmalige romans, en vaak met iedereen. Willekeurige seksuele relaties verraden een minderwaardigheidscomplex, op deze manier wil ze het gevoel van eigenwaarde vergroten en er populair uitzien in de ogen van het publiek.". Het lijkt ons dat een eenzaam meisje gewoon alles uit het leven wil nemen, zolang de omstandigheden het toelaten.

"Een eenzaam meisje heeft een ongerepte keuken. "

Mannen geloven dat alleenstaande meisjes zelden thuis eten en nog minder vaak koken. Twee van de respondenten merkten dat op "het eenzame meisje heeft niets anders in de koelkast dan beschimmelde yoghurt en gezichtscrème". Hoewel, als een meisje een man uitnodigt in haar keuken, dit op zichzelf betekent dat ze hoogstwaarschijnlijk vrij is. Tenzij hij een loodgieter is.

"Een eenzaam meisje gaat niet waar meisjes die niet eenzaam zijn, en verspilt geen tijd waar geen eenzame mannen zijn. "

Volgens mannen, meisjes "zoeken naar" ga niet naar de bloemistenclub, pasgeboren winkels, trouwjurken, enzovoort. En dienovereenkomstig gaan ze naar zwembaden, rijcursussen, computerwinkels, internetcafés en markten voor bouwmaterialen. Opvallend genoeg kwam geen van de respondenten met een simpele verklaring: een eenzaam meisje gaat bijvoorbeeld naar het zwembad om fit te blijven, en ze stopte bij een autoservice omdat er olie in haar auto lekte. Maar toch zit er waarschijnlijk een deel van het gezond verstand in de aantekeningen van mannen..