Er is een versie dat hoe meer seksuele partners een persoon heeft, hoe groter de kans is om een ​​verliezer te worden..

Seks, erotiek en liefde zijn als de zee, de golf op de zee en het schuim op de golf. Seks is als schuim – het wenkt naar zichzelf, het is verleidelijk, maar helaas is het van zeer korte duur. De gevoelens van voldoening en eenheid die hij geeft zijn tijdelijk, vereisen voortdurend aanvulling, maar het constante gevoel van voldoening en eenheid brengt niet.

Liefde is de zee, het water. Het neemt verschillende vormen aan, maar in al deze vormen is het één en onveranderlijk. Dit is wat we zoeken in het leven, dit is wat we van anderen willen ontvangen. De zekerste manier om zulke liefde te ontvangen, is door haar te geven. Schuim en golf zijn tijdelijke onderdelen van de zee, bestaande uit zeewater. Op dezelfde manier kunnen seks en erotiek deel uitmaken van liefde – als tijdelijke platforms op het pad naar de onbaatzuchtige liefde waar we allemaal zo vurig naar verlangen. Problemen ontstaan ​​wanneer seks en erotiek, met hun illusoire euforie en tijdelijke gevoelens van geluk, ons boeien, wanneer we hun ware doel vergeten: een podium van ware liefde zijn..

Maar er is nog een ander belangrijk onderdeel van de liefde en seksuele relatie tussen een man en een vrouw. Een onderdeel dat veel mensen niet eens kennen: tussen geliefden
Er vindt constant een intense energie-uitwisseling plaats, en op het moment van seksueel contact kunnen mensen die vreemden voor elkaar zijn hun karma’s combineren of karmische energieën uitwisselen..

Als je geluk hebt en je soulmate hebt gevonden, met wie elke dag en elke nacht gevuld is met ware liefde – gefeliciteerd! De energetische relatie tussen geliefden kent geen grenzen. In dit geval groeit het karma van de twee samen en wordt het gewoon. Op momenten van intimiteit groeit de energie van geliefden in elkaar, elk voedt zich met de energie van een partner. Over zulke getrouwde stellen wordt gezegd dat ze praktisch onkwetsbaar zijn. Buitenaardse, disharmonische invloeden kunnen maar een tijdje binnendringen – de energie van twee verdringt alles wat interfereert, vernietigt alle negatieven.

In een harmonieus huwelijk gaat de eenheid van de energieën van de echtgenoten gepaard met wederzijdse hulp bij het uitwerken van elkaars karma. Bovendien: het proces van het afwerken van negatief karma is zachter en sneller, en soms gaat het helemaal onopgemerkt voor twee liefhebbende mensen. Zelfs als een van de echtgenoten vóór een gelukkige ontmoeting een ernstige ziekte of grote zakelijke problemen had, kan in een harmonieus huwelijk de ziekte verdwijnen en kan een carrière plotseling bergopwaarts gaan.

Dus: geslachtsgemeenschap is een intense energie-uitwisseling tussen partners. Een bijzonder krachtige afgifte van energieën vindt plaats tijdens een orgasme; een orgasme is de gelukzaligheid die gepaard gaat met het vrijkomen van energie. Deze energieën zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam, inclusief spiritueel werk. Daarom moet iedereen ernaar streven zijn energie te geven aan een dierbare: dit is een zeer waardevol geschenk, als de energie natuurlijk puur en subtiel is..

Stel je nu voor dat je seksuele relaties hebt met veel partners. En velen van hen hebben veel minder dan uw percentage bewerkt karma. Maar hun karmische schulden kunnen veel zwaarder zijn dan die van jou – misschien zijn ze naar deze wereld gekomen om het karma van moord, het karma van verraad of andere ergere soorten karma weg te werken. En dus neem je, volledig onnadenkend seksuele relaties met hen aan, een deel van hun karma op jezelf. En als je tegelijkertijd wettelijk getrouwd bent, draag dan dit karma over aan je familie, en dan vraag je je af: waarom heb je al je levensproblemen??

energie is van dezelfde aard als de energie die wordt gebruikt voor creativiteit, creatie. En als je je seksuele potentieel voor plezier verspilt, ontneem je jezelf daardoor creatieve energie, beperk je zelf je ontwikkeling. En in feite is de meerderheid van de bevolking op hun volwassen leeftijd al zo verwoest door het misbruik van seksuele energie dat ze totaal niet in staat is tot hogere creatieve activiteit. Mensen zijn niet in staat om niet alleen mede-scheppers met God te worden, maar ook om het gebruikelijke creatieve werk voor onze wereld te verrichten..

Veel leringen zeggen dat je geen seksuele relaties kunt aangaan zonder liefde. En dit zijn geen loze woorden – in zo’n relatie beweegt de ziel zich alleen in de richting van het ontvangen van genot, en personen van het andere geslacht worden alleen beschouwd vanuit het oogpunt van het ontvangen van genot en niets anders. Als je zo’n karma creëert, zullen andere mensen ons alleen beschouwen als een bron van plezier of als een seksueel object..

De relatie tussen een man en een vrouw omvat meer dan alleen het seksuele aspect. Als partners alleen worden gezien als objecten van plezier, zal de relatie onvermijdelijk koud zijn en kan zo’n toestand geen geluk brengen..

In het algemeen geldt: hoe sterker de energie van liefde, passie, verlangen om elkaar te bezitten, hoe meer je het karma van je partner doordringt. En je wisselt informatie uit op een volstrekt onvoorspelbare manier. Daarom moeten uw seksuele contacten met de nodige voorzichtigheid worden behandeld, niet alleen vanwege de angst om ziek te worden door gonorroe of uw reputatie te ruïneren. Alles is veel globaler dan we allemaal dachten.

Hoe meer seksuele partners je hebt, hoe groter de kans dat je in de negatieve trillingen van andere mensen terechtkomt. Hoewel je waarschijnlijk in het geluk van iemand anders kunt vallen – maar wie heeft zo’n roulette nodig?

Het gevaar van het oplopen van andermans karma is vooral groot bij eenmalige gewelddadige relaties, evenals bij deelname aan de zogenaamde "groepsseks". Het is veiliger en beter als je een vaste sekspartner hebt. Inderdaad, in constante contacten vindt een soort harmonisatie van uitwisselingsenergieprocessen plaats, wanneer je alleen op je neemt wat op de een of andere manier in overeenstemming is met je eigen karmische taken, en de destructiviteit van het proces van het introduceren van andermans karma wordt enigszins verminderd..

Ontrouw is ook gevaarlijk in termen van de gezondheid van iedereen die, al dan niet vrijwillig, in deze cirkel van energie-uitwisselingsprocessen terecht is gekomen. ‘S Middags ontmoette een man (vrouw) een minnares (minnaar), morgen – met een andere (een andere). Koel?

Laten we de situatie anders bekijken: beide vrouwen zijn rivalen (of "gehoornd" mannen), als ze elkaar niet kennen, raden ze het waarschijnlijk. Het feit is dat de aanwezigheid van externe energie in uw seksuele partner alles kan oplossen. Meestal zijn de energieën van de twee rivalen tegengesteld, agressief, gericht op vernietiging, het overleven van elkaar om de man volledig te vangen. Deze twee verscheurende energieën bevinden zich nu in de ontrouwe heldenliefhebber. En, in de regel, bij mannen die een dubbele levensstijl leiden, niet alleen zenuwen, maar ook verschillende ziekten – bijvoorbeeld in de urogenitale sfeer.

Hetzelfde proces vindt plaats bij vrouwen met een polygaam seksleven. Net als geslachtsziekten kunnen agressieve energieën worden overgedragen via een tussenpersoon. Resultaat: een van de vrouwen heeft een tumor in de baarmoeder, de ander heeft een cyste in de eierstok.

Er wordt aangenomen dat de energie van seksuele partners op natuurlijke wijze van elkaar wordt losgelaten binnen 3-7 jaar vanaf het moment van volledige scheiding (wanneer ze niet langer onder hetzelfde dak leven). Tijdens de fysiologische cyclus (3 jaar voor een vrouw en 4 jaar voor een man) verandert de samenstelling van het bloed in het lichaam volledig. De astrologische cyclus van 7 jaar is een cyclus van volledige vernieuwing van energieën op een subtiel, etherisch niveau. Mensen zien elkaar misschien enkele jaren niet, leven in verschillende delen van de wereld en hun energieën die in elkaar zijn achtergelaten, blijven periodiek aan zichzelf herinneren. We kunnen wel zeggen dat de energie van je ex-lover, achtergelaten in het geheugen van cellen, roept en naar zich toe trekt.

Bovendien is de wijdverbreide mening dat je, als je afscheid neemt van een partner, dringend een andere moet beginnen (om een ​​wig met een wig te verslaan) fundamenteel onjuist is. Zoals we al hebben gezegd, is het erg gevaarlijk voor je gezondheid om de energieën van twee partners te laten botsen met wie je een parallel seksueel leven in jezelf hebt..

Bij energiegeletterd gedrag is een seksuele partner betrokken, bij het afscheid van wie het wordt aanbevolen enige tijd af te zien van seksuele relaties met een ander. Bovendien kan zelfs een enkel seksueel contact zonder een bepaald reinigingswerk zijn energie tot 7 jaar of langer in het lichaam van partners vasthouden (in het geval dat mensen het niet willen vergeten).

In het algemeen, als je wilt dat seksuele contacten voor liefde je echt geluk brengen, leef dan in onthouding en breng tegelijkertijd je gedachten op een rijtje. Mee eens dat het niet zo moeilijk is om een ​​beetje te verdragen ter wille van toekomstig geluk..