Inhoud

Als je merkt dat de meisjes het niet eens zijn met een tweede date met jou of de eerste date helemaal weigeren, is het tijd om je communicatieve manieren en gedrag met de dames te heroverwegen. Zelfs als je jezelf als een brutale man beschouwt, moet je een gemeenschappelijke taal met vrouwen kunnen vinden..

Leuke en mooie manieren zijn niet uit de mode geraakt. Ze worden nog steeds gewaardeerd door het schone geslacht. Veel vrouwen klagen echter dat het niet gemakkelijk is om een ​​man te vinden die zich als een echte heer zou gedragen. Aan dit onderwerp willen we het onderwerp van het artikel van vandaag wijden. We zullen je vertellen hoe je een knappe prins kunt worden, waar veel meisjes van dromen..

Vrouwen overtreffen emancipatie is geen reden om beleefdheid en goede manieren te vergeten

Net als voorheen zijn romantische relaties gebaseerd op interesse in het object van je gevoelens, om je beste kwaliteiten, charme, te tonen. Als je onwetend bent, giechelen dames achter je rug of negeren ze de ongemakkelijke aandacht die wordt getoond. Natuurlijk kun je misschien de aandacht trekken van iemand die van slechteriken houdt. Maar dit helpt niet om een ​​langdurige relatie op te bouwen, en het is onwaarschijnlijk dat er respect voor je zal zijn..

Het is een vergissing om te denken dat mannen en vrouwen gelijk zijn, dat ze zichzelf in een restaurant moet betalen en je moet accepteren zoals je bent. Deze houding ten opzichte van het schone geslacht leidt tot een doodlopende weg.

Door goede manieren te tonen, door oprechte beleefdheid te tonen, kunt u haar sympathie, vertrouwen en het verlangen om bezorgd te zijn, opbouwen. Geloof me, je zult hier veel meer van houden dan de slechterik spelen. Draag nette en stijlvolle kleding voor een date, verbeter je manieren, verwijder straattaal en ander verbaal afval.

Wees punctueel

Een echte man zal niet toestaan ​​dat een vrouw wegkwijnt in afwachting van zijn komst. Kom altijd op tijd. Stel indien nodig een herinnering in op je smartphone of rijd met een korte tijd naar het ontmoetingspunt.

Als je nog steeds geen tijd hebt voor een date, dan moet de reden geldig zijn. Waarschuw haar zo vroeg mogelijk en leg uit waarom er een kink in de kabel was. Anders kan uw mening verslechteren..

Geef passende complimenten

Geen wonder dat ze zeggen dat vrouwen dol zijn op hun oren. Zeg dat ze er goed uitziet, prijs voor haar humor of kennis in schijnbaar niet-vrouwelijke kwesties – politiek, auto’s, wetenschap, enz. Gebruik echter geen banale woorden en ongepaste complimenten. Als je bijvoorbeeld geen paraplu hebt en het begint te regenen, waardoor haar make-up wordt bedorven, zeg dan niet hoe mooi haar make-up is. Het zal een mislukking zijn.

Onthoud u van kritiek, kwaadwillende grappen en beledigingen. Zelfs als de kritiek objectief is, zal het haar beledigen, en je mag niet rekenen op een tweede date. Het gebeurt zo dat je tijdens de ontmoeting ontdekte dat jij en zij een totaal verschillende kijk op het leven hebben en tijdens de date begon je je ongemakkelijk te voelen. Ook in dit geval mag u geen ontevredenheid tonen. Als een heer, laat de date op een natuurlijke manier eindigen.

Als Jim Carrey in jou leeft, let dan op jezelf, zodat de humor niet uit de hand loopt. Een meisje kan tenslotte sommige grappen serieus of ter harte nemen..

“Door” etiquette

Open altijd de deur zodat het meisje als eerste binnenkomt. Maar volg de actie niet met typische butlergebaren. Als de manoeuvre soepel is verlopen, voelt u zich een heer en zal ze u mentaal een “+” geven.

De deur voor haar mag niet sluiten. Het toppunt van onwetendheid is om eerst te gaan en de deur vlak voor haar dicht te laten vallen. Voor een vrouw zal zo’n daad een duidelijk teken zijn van je egoïsme; maar de deur vasthouden en eerst loslaten is een duidelijk teken van goede manieren.

Verplaats een stoel voor haar voordat je gaat zitten.

Als u een stoel voor een dame naar achteren trekt, laat u zien dat haar comfort en interesses belangrijker voor u zijn dan die van u. Het is ook een mooie manier om haar de voorkeur te geven..

Trek de stoel niet abrupt en onverwachts onder haar vandaan, u bent geen schoolkinderen aan uw bureau. Als het meisje valt, zal het haar erg beledigen, de ontmoeting eindigt eerder dan gepland en je blijft een nar in haar ogen.

Als u in gezelschap van mensen dineert, besprenkel dan niet eerst met het eten. Wacht tot iedereen begint te eten.

Interesse in haar leven, vragen stellen

Weet hoe je het tempo van het gesprek moet bepalen, bedenk van tevoren gespreksonderwerpen waarin ze mogelijk geïnteresseerd is. Bedenk wat je haar gaat vragen. Dan wordt de date niet gehuld in ongemakkelijke stilte, het gesprek zal natuurlijk en interessant zijn..

Als je in een restaurant dineert, praat dan niet als je mond vol eten is. Houd tijdens het gesprek je rug recht en kijk haar in de ogen, waarbij je interesse toont..

U mag niet opscheppen over materieel welzijn of rijke mensen bekritiseren. De metgezel kan in verlegenheid worden gebracht, of ze zal je zien als een opschepper of een man die niet tevreden is met het leven. Uw auto, kleding, polshorloge vertellen over materieel welzijn.

Je hoeft geen miljonair te zijn om er goed uit te zien. Het is voldoende om je netjes te kleden en goed verzorgd te zijn.

Betaal zelf de rekening

Maak een back-up van het meisje als ze hakken draagt ​​of als je op oneffen paden loopt

Zo’n gebaar helpt niet alleen om haar in evenwicht te houden, maar laat je ook van de beste kant zien. Hij verplicht haar of jou nergens toe. Je toont gewoon je opvoeding en beleefdheid.

Als de datum ten einde loopt

Vergeet niet de dame een jas te overhandigen als u op het punt staat het etablissement te verlaten. De trap afgaan, als de afstand het toelaat, moet er op hetzelfde niveau in zitten. Ga op straat vanaf de kant van de weg en bedek het tegen lawaaierige en haastige auto’s door de plassen.

Wees beleefd en dwing haar niet tot een kus of iets anders. Vrouwen verliezen snel hun interesse in degenen die doorschemeren dat ze iets verschuldigd zijn nadat ze naar een restaurant zijn gegaan..

En je moet haar natuurlijk niet vertellen over haar ex-vriendinnen of liefdesaffaires in het verleden. Zelfs als ze het nu negeert, zal het in de toekomst, als de relatie serieus wordt, moeilijk voor haar zijn om je te vertrouwen of te beslissen over een huwelijk.

Om je als een echte man te gedragen, heb je niet veel geld of bovennatuurlijke kennis nodig in de diepten van de ziel van de schone seks. Het is voldoende om er netjes uit te zien, je fatsoenlijk te gedragen, ons advies te gebruiken en dan zie je er op je best uit in de ogen van vrouwen.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!