Mensen gaan om verschillende redenen naar seksshops. Sommige – voor essentiële latex, andere – uit nieuwsgierigheid of uit gezelschap. Maar naar een seksshop gaan is nog steeds een goede reden om na te denken over het leven. En als de waarheid ergens in de buurt is, moet je ernaar zoeken in een intieme winkel, waar het helemaal naakt is en nergens door bedekt..

Banale seks zonder fictie en vuur wordt heel snel saai. In de oudheid werd dit bijvoorbeeld heel goed begrepen. In het oude oosten en Azië, in de oudheid, was fantasie niet beperkt: kilo’s alruinwortel, afgebrokkelde runderentestikels en neushoornhoorns voor afrodisiaca, gesmolten zilver en goud om dildo’s te maken en deden over het algemeen veel dingen.

De recente geschiedenis van “winkels voor volwassenen” is echter korter. In Europa werd de eerste pas een halve eeuw geleden geopend – in 1962 in Duitsland. De vreugdevolle gebeurtenis was het werk van de Duitse vrouw, Beata Uze, die wist hoe ze met vliegtuigen moest vliegen en over het algemeen opvallend verschilde van typische huisvrouwen. De naam van de eerste sekswinkel was nogal triest: “Speciale winkel voor huwelijkshygiëne.” Toen 8 jaar later de porno-industrie in Europa werd gelegaliseerd, ging het meteen leuker. ‘Liefdeswinkels’ begonnen de een na de ander te openen, en hun producten droegen niet alleen bij aan de hygiëne van het huwelijk, maar maakten het ook parmanter.

Nog eens 30 jaar later is de hausse van een dergelijke innovatie bij ons gekomen. Het land heeft lange tijd een zeer morele verdediging gehad, maar de nieuwsgierigheid overwon. In 1992 werd de eerste huiselijke sekswinkel geopend. Het gebeurde in Sint-Petersburg, wat niet verwonderlijk is als je je herinnert dat ze hier ooit een venster probeerden te openen voor innovatieve trends uit Europa..
De eigenaar van “Intima” (zo heette de winkel) was zakenman Yuri Lastochkin, zijn naam wordt nog goed herinnerd in de stad aan de Neva. Massa’s mensen belegerden de winkel en keken met extatische verrukking naar de tentoongestelde goederen (ze staarden ooit zo naar het mausoleum). De hand was nog niet opgestaan ​​om te kopen, maar het oog begon er al aan te wennen en er ontstonden zelfs lichte fantasieën.
Bewuste behoefte

Het debat over de vraag of we dergelijke winkels nodig hebben, is al lang gestaakt. Een volwassene moet van tijd tot tijd een seksshop bezoeken. En niet alleen om nog een “klein ding” te kopen. Dit is een educatieve activiteit. En dus geloven veel experts.

“Net zoals een kind dat met speelgoed speelt, zijn angsten overwint”, zegt seksuoloog Sergei Agarkov, “helpen seksspeeltjes een volwassene ook om afscheid te nemen van zijn seksuele angst”.

Maar dit zijn bloemen. Op een medische site las ik onlangs een voorspelling dat over zo’n 10 jaar een man zonder koffer met seksapparaten onder zijn bed gedoemd zal zijn tot eenzaamheid. Vrouwen doen zo snel ervaring op dat ze niet zullen worden gelokt tot eenvoudige, vrolijke seks in een vrijgezellenkamer met wat voor soort peperkoek dan ook. Ze zullen beslist iets speciaals en gedenkwaardigs nodig hebben, zodat er later iets zal zijn om over te schrijven in hun LJ. Dit is zo’n harde waarheid.
En toen werd ik echt ongerust en begon ik naar de sekswinkel te gaan. Tot het niet te laat is.
In een sekswinkel voor de waarheid van het leven

De beursvloer bleek verrassend klein en bescheiden te zijn. Kunststof panelen, rekken zoals in de bakkerij, typische toonbanken en een paskamer. Kunstmatige penissen van gigantische proporties pronkten op de planken. Van onder het plafond keken poppen naar de bezoekers, met open mond om de een of andere reden. Terwijl ik de productetiketten las, keek de verkoopster – een vermoeide vrouw van Balzacs leeftijd – me verwachtingsvol aan. Ik veinsde besluiteloosheid. De koningin van de seksteller (te oordelen naar het insigne, ze heette Tatiana) gaf toe: “Kan ik je helpen?”

Ik leg haar uit dat ik iets zou willen meenemen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. “Haal wat glijmiddel”, adviseert ze. “Waarvoor?” – breekt onvrijwillig uit mij. Tanya’s gezicht wordt weer moe. “Mannen kopen het meestal bij ons”. Ze zegt nog iets, maar ik luister slecht naar haar. Ik kijk graag veel meer naar het meisje dat met lederwaren op de stand is verschenen. Breekbaar, blond, blauw in haar ogen, roze op haar wangen. Een echte kerstengel. Zoals een minuut later bleek, had de engel een halsband nodig. Toen de deur achter haar dichtging, fluisterde Tanya me zelfverzekerd toe: “En vorige week kocht ze een zweep!”

Ik werd weer afgeleid, dit keer door parfum met feromonen. Geesten beloofden onverdeelde macht over vrouwen. Ik dacht aan dit soort prospect. Tanya, die ervoor zorgde dat ik een zware klant was, liep weg. “Niet aannemen!” – Ik hoorde gefluister en keek om me heen. Vlakbij stond een jonge man van een jaar of zestig. In zijn handen had hij een doos waarop duidelijk het Engelse woord Pump stond. ‘Ik heb deze feromonen geprobeerd,’ zei hij zacht. – Helemaal niet!

Toen Tanya en ik later bijna heel vriendelijk begonnen te praten, zei ze dat ze aanvankelijk vaak verbaasd was over de keuze van kopers. Maar toen realiseerde ik me een eenvoudig patroon: hoe cooler de cliënt, hoe extremer hij wil ontspannen. Ik vroeg haar of het moeilijk was om op zo’n plek te werken. Hij verkoopt toch geen worst. Tanya zei dat het moeilijk was. Maar niet omdat het werk zwaar is, maar omdat het heel verantwoordelijk is. Kopers komen natuurlijk anders tegen. De meest rusteloze zijn gepensioneerden en, in Tanya’s woorden, impotent. Ze kiezen altijd nauwgezet een product en kwellen ze met vragen, en “als er iets mis is, lopen ze weg met grieven en klachten.”.

Bepalen wat mijn vriendin kon plezieren, was niet gemakkelijk, omdat ik besloot om alleen te handelen en haar te verrassen. Moest vertrouwen op intuïtie.

Sex Shopaholic Starter Kit

Voor het eerst is het beter om producten te kiezen die betaalbaar en niet te ingewikkeld zijn. Ten eerste zijn ze gemakkelijker te beheersen, wat meer kans betekent dat je er niet uitziet als een hulpeloze idioot. Ten tweede is een man bij hen niet langer een amateur (waar meisjes altijd om lachen), maar ook geen seksueel gepreoccupeerd monster (waar meisjes altijd bang van worden). Hij is de gulden middenweg, Bad Boy en geheim agent van het onzichtbare seksuele front, klaar om elk geheim te penetreren. Het enige wat hij hiervoor nodig heeft, zijn een paar eenvoudige geïmproviseerde middelen. Ten derde, hoe gemakkelijker het product te gebruiken is, hoe sneller u uw partner kunt leren het te gebruiken. Sommige misverstanden worden dan zelf opgelost. Laten we zeggen dat het meisje niet van anale seks hield, en dan een keer – en veranderde in zijn fan. En ze is goed, en we zijn tevreden.

In het algemeen is dit wat ik zelf heb gekozen en ik zou elke beginner die zijn partner vreugde wil brengen, adviseren:

* Glijmiddel. Er is altijd een gebruik voor vet, als er een fantasie was. Slechts één erotische massage van de geslachtsdelen kan een echt avontuur maken van het dagelijkse intieme leven, vooral als je kiest voor een glijmiddel met een verwarmend effect.
* Handboeien. Dit BDSM-accessoire heeft een “verblijfsvergunning” gekregen onder gewone seksliefhebbers. Meisjes worden opgewonden door te spelen met handboeien, dus het is beter om “grappige” te nemen. Of fosforescerend – als de leefruimte groot en donker is, weet je misschien niet meer waar je je vriendin hebt vastgeketend.
* Condooms. De keuze is enorm: met opzetstukken, met van kleur veranderende aroma’s en smaken. Praktisch, veilig en perfect om de atmosfeer te bezweren.
* Dvd. In een seksshop kun je het beste een video kiezen die zo moeilijk mogelijk is. Zonder de buitensporige, natuurlijk, trucs uit de rubriek “sexy trash”, maar in ieder geval met groepsentertainment. Dit soort films inspireert meisjes meestal. Ze willen zo vaak de prestaties van heldinnen op het scherm herhalen! Trouwens, dan zal het gemakkelijker zijn om het meisje te overtuigen om een ​​amateur-shoot te maken, natuurlijk alleen bedoeld voor thuisbezoek..
* Vibrator. Met de aankoop van dit ding sla je twee denkbeeldige vliegen in één klap. Met behulp van een vibrator is het makkelijker en sneller om je partner aan te zetten en kan het resultaat nog indrukwekkender zijn. En als een man plotseling weg moet om een ​​paar heldendaden te verrichten, zal de vibrator het wachten op een mooie dame opvrolijken.

Het belangrijkste is dat u nooit goederen van twijfelachtige kwaliteit en oorsprong koopt. Voor elk type product is de winkel verplicht een hygiënecertificaat af te geven. Hoogwaardig intiem speelgoed wordt niet alleen in Nederland en Duitsland geproduceerd. China, Thailand, Japan – deze oostelijke landen hebben de technologisch best geavanceerde productie van intieme goederen. En nog een ding: beknibbel niet op kwaliteit, om later de anekdote over de “korte vibrator” niet te onthouden.

“Kom vaak terug! – Tanya heeft afscheid genomen. – En neem je vriendin mee! ” Als mijn eerste experiment slaagt, komen we de volgende keer zeker samen..