Inhoud

Door de gewoonten uit deze lijst onder de knie te krijgen, kunt u zelfs met uw oude partner een nieuw leven beginnen..

Wat denk je dat de kern van je seksleven vormt? Ondanks de schijnbare vanzelfsprekendheid van het antwoord (daar is het, de basis is! Ik ben moe op het werk vandaag, zie je!), De vraag is moeilijk. Aangezien Masters en Johnson door hen in verwarring waren gebracht – in de seksuologie zijn ze als Marx en Engels – hebben wetenschappers meer dan één hoofd gebroken in pogingen om te begrijpen wat de kwaliteit van seks beïnvloedt, van welke bevrediging afhangt en waar seksueel gigantisme begint..

Na veel parameters te hebben bestudeerd, waaronder bijvoorbeeld de snelheid waarmee sperma door een bergpijl stroomt (vraag niet eens waar je het hebt), zijn wetenschappers tot de conclusie gekomen: seksleven is een kwestie van gewoonte. Dat wil zeggen, al deze pijlen, geheime passies en de frequentie van geslachtsgemeenschap zijn natuurlijk belangrijk. Maar vooral, hoe u seks heeft, hangt af van uw gewoontes. Ze worden aan het begin van het seksuele leven gelegd en evolueren in de loop van het leven en veranderen van vriendin in vriendin..

Wat betekent het? Als je nieuwe gewoontes uit onze lijst onder de knie hebt, kun je als het ware een nieuw leven beginnen, zelfs met je oude partner..

Er wordt aangenomen dat een persoon binnen eenentwintig dagen nieuwe kleine vaardigheden wordt bijgebracht, onder voorbehoud van regelmatige lichaamsbeweging. Omdat je niet elke dag seks hebt (kom op, lieg niet tegen ons), kan het maanden of zelfs jaren duren voordat sommige van deze gewoonten zich ontwikkelen. Wees niet verbaasd als u denkt dat sommige van de beschreven gevallen niets met seks te maken hebben. Gewoon doen – en welkom in een beter seksleven.!

1. Zink in emmers

In de wetenschap van testosteron, je belangrijkste geslachtshormoon, is er niets veranderd sinds we er voor het laatst over schreven (zie De ultieme mannelijke stimulans: alles wat je moet weten over testosteron). Als je geen seksmonster wilt worden met mannelijke hormoonvervangende therapie, leun dan op zink. Dit is de enige eerlijke manier om de aanmaak van testosteron te stimuleren..

Zink is overvloedig aanwezig in schaaldieren, volle granen, runderlever, blauwe kaas en, godzijdank, tenminste één normale maaltijd! – noten. En ook in multivitaminen, vooral degenen die worden aanbevolen bij stress en na een operatie.

2. Sorry, ik werd niet opgewonden

Neem 30-40 minuten voor de seks een hete, of beter contrasterende (eerst helse koude, dan ondraaglijk hete) douche. Een grappige piggy-blos die je lichaam zal bedekken, is een noodzakelijke opoffering. Maar een kunstmatige temperatuurstijging stimuleert de bloedcirculatie in verschillende organen, waardoor je een krachtigere en langere erectie krijgt..

Het nadeel van deze methode is dat deze bijna niet toe te passen is op een feestje of in een clubtoilet. En je kunt het zeker niet discreet gebruiken, zoals sommige pillen..

3. Geen slechte knie

Als je wakker wordt, is het eerste wat je moet doen de dekens weggooien en je knieën vinden. Deze simpele handeling helpt niet alleen om de grenzen van de werkelijkheid te verduidelijken, maar bereidt je ook voor op de volgende oefening..

Ga op je rug liggen, pak je rechterbeen vast en trek langzaam, met een hartverscheurende uitademing, je knie naar je borst. Houd deze positie tien seconden vast, scheur het stuitje niet van de matras. Strek dan je rechterbeen en doe hetzelfde met je linkerbeen.

Herhaal 2-3 keer – en merk na een paar weken met verbazing dat uw liesbanden flexibeler zijn geworden. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds je been niet achter je hoofd gooien, maar seks hebben in allerlei ongemakkelijke (als je niet gewoon mag gaan liggen) posities zal veel gemakkelijker worden..

4. Geduld en oeps!

De woorden van Woody Allen “Ik ben zo’n goede minnaar omdat ik veel op mezelf train” is maar gedeeltelijk een grap. Zelfzorg kan je seksleven echt verbeteren, dus schrijf het vanaf nu in je dagboek. Eén ding is erg: je hoeft niet met horten en stoten te masturberen terwijl je vriend naar de keuken is gegaan of op zoek is naar een afstandsbediening onder de bank, maar volledig en langzaam. Je moet leren om je opwinding op een gemiddeld niveau te houden als de erectie al stabiel is en het orgasme nog ver weg is..

Een dergelijke training versterkt de weefsels en bloedvaten van de penis, wat op de lange termijn de erectie zal verbeteren en nederigheid zal leren, wat erg christelijk is. Je kunt op deze manier volharden tijdens normale seks, hoewel dit waarschijnlijk wordt belemmerd door de onvoorspelbaarheid van de bewegingen van de partner. En ja, overdrijf het niet: elke terughoudendheid moet vroeg of laat eindigen met ejaculatie, anders vergroot je het risico op het ontwikkelen van prostatitis.

5. De kaars gaat aan

Je slaapkamer verlichten met kaarsen is geen romantische grap, maar een zeer effectieve manier om je erectie te helpen. Zonder toevlucht te nemen tot het opnieuw vertellen van wetenschappelijke werken en u niet lastig te vallen met woorden als ‘het belangrijkste histocompatibiliteitscomplex’, zullen we alleen zeggen dat de opwinding van een man afhangt van de perceptie van het uiterlijk van zijn partner.

Natuurlijk vuur straalt licht uit vanuit dat deel van het spectrum waardoor iemands huid en tanden er gezonder uitzien (ja, je zult verrast zijn, maar als resultaat van experimenten zijn wetenschappers tot de conclusie gekomen dat enigszins gelige, ivoorkleurige tanden beter zijn dan wit).

Omgekeerd ontmoedigen helderwitte lampen, om nog maar te zwijgen van blauwgroene, seks, waardoor het lichaam van de partner in een ongunstig licht wordt blootgesteld. Dus gooi het Welcome Allnight neonreclame uit je slaapkamer en vervang het door kaarsen, een bronzen nachtlampje of een rookloze biohaard..

6. Rond de lies

Als je lies al een beetje ontwikkeld is door je knieën naar je borst te trekken (dat wil zeggen, twee weken na het begin van een nieuw leven), ga dan verder met een moeilijkere oefening. Ga op je rug liggen (of sta er gewoon niet van op) en leg je knieën omhoog, waarbij je je hielen naar je billen trekt. Help jezelf met je handen, spreid met inspanning je benen zo wijd mogelijk naar de zijkanten.

Idealiter buigt u ze naar de grond en verbindt u uw voeten. Maar geef jezelf niet de schuld als het je niet lukt. Elk resultaat telt..

7. Waterinlaat

Een andere niet voor de hand liggende reden voor snelle vermoeidheid en een slecht libido is chronische uitdroging. Voor een levendig seksleven heeft iemand ongeveer vier liter water per dag nodig. Een modern persoon drinkt crimineel weinig, ook al staat zijn bureau op kantoor het dichtst bij de koelbox.

Maak er een gewoonte van om drie keer per dag een glas of twee gewoon water te drinken, vooral in de winter als je geen zin hebt om te drinken. En maak er ook een gewoonte van om koffie te drinken: het is een krachtig vochtafdrijvend middel en, door je dorst te lessen, verwijdert het eigenlijk vocht uit het lichaam..

8. Hij stuurt een buiging naar de olifant

‘S Morgens wakker worden met een erectie, neem haar niet meteen mee naar het ontbijt. Ga om te beginnen op de rand van het bed zitten en zwaai uw penis op en neer met alleen uw schaambeen-coccygeale spier. Dat wil zeggen, kruip niet met uw bekken, maar span de basis van de penis. Als deze oefening gemakkelijk voor je is, maak de taak dan ingewikkelder en probeer het projectiel heen en weer te drijven of cirkels te beschrijven.

Aerobatics: als de schakelaars in de slaapkamer zich op de gewenste hoogte bevinden, de penis “van de schouder” afhakken, het licht uit- of inschakelen. Hier kun je het bekken al gebruiken, het belangrijkste is om jezelf niet met je handen te helpen. Deze razernij zou minstens een minuut moeten duren, en bij voorkeur tien. Als gevolg hiervan wordt het gemakkelijker voor u om uw partner vanuit verschillende ongemakkelijke hoeken binnen te gaan, en zal de kwaliteit van seks aanzienlijk toenemen..

9. Een vleugje schoonheid

Omdat we met “mooi” u bedoelen (natuurlijk, op een ironische manier), zullen we het hebben over de voordelen van het verkennen van uw erogene zones. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn ze daar niet geconcentreerd. Om precies te zijn, niet alleen daar. Al je ruwe en dikke huid is in feite een prachtige springplank voor het voorspel, vooral je bovenrug, borst en binnenarm..

Natuurlijk mag je jezelf tijdens de seks niet zelf aaien (anders, als je leert, waarom zou je dan een vrouw nodig hebben?), Maar via je partner. Neem haar handpalmen in de jouwe en strijk ze vanaf de nek naar beneden over je lichaam.

Als ze leerzaam is, en je gaat haar er morgen niet uit schoppen en niet terugbellen, dan zal ze je binnen een paar weken strijken en onderzoeken, luisterend naar het goedkeurende gekreun. Het zal je verbazen hoeveel dit je eigen emoties zal versterken. In plaats van handpalmen kun je trouwens haar borsten gebruiken (vooral als ze bovenop zit), patronen op haar gezicht en lichaam schrijven met haar tepels en luidruchtig haar goedkeuring tonen.

10. Tegels in de vuurhaard

Eet regelmatig chocolade, natuurlijk en zo bitter mogelijk (van 55% cacao) – dit is een uitstekende bron van fenylethylamine, dat onder andere het seksuele verlangen reguleert. Wen uzelf eraan om ongeveer 30 g per dag te eten, en u zult zelf zien hoe het libido toeneemt.

Trouwens, als je zinkrijke oesters met chocolade at, was het dan in ieder geval niet allemaal weg met kefir. Het kan zijn dat uw maag uw verlangen naar een beter leven niet begrijpt..

11. Vingers met een run

We hoeven niet te liegen dat voorspel een must is. Of dat ze bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen verbetert en zo. Maar het is prettig voor vrouwen, en bovendien geeft het hen de tijd die nodig is om bloed te vullen (en dus meer elasticiteit) en te hydrateren weet je welke organen. Over het algemeen wordt van u een prelude verwacht, punt uit. Maar sinds je een nieuw seksleven bent begonnen, is het geen zonde om technieken bij te werken en te strelen..

Hiervoor moet je gewoon onvoorspelbaar zijn. Verander bij het aaien van je partner constant de druk en het traject van bewegingen. Beweeg met je vingers, raak dan lichtjes onzichtbare haren op haar huid aan en druk dan met kracht (maar niet in het gebied van de nieren en onderrug). Hoe chaotischer uw bewegingen, hoe groter de gevoeligheid van de zenuwuiteinden van de partner..

12. Muren helpen

De reden waarom sommige mannen nieuwe seksuele posities niet kunnen beheersen, is helemaal niet de recente release van een bijgewerkt computerspel, maar een banale kramp. Als u in bed geen tempo wilt verliezen vanwege afgeplatte kuiten of dijen, maak er dan een gewoonte van om isotone oefeningen te doen – bijvoorbeeld tegen een muur duwen.

Wanneer u langs een bijzonder onsympathieke muur loopt, laat dan uw handpalmen erop rusten, leg een been naar achteren (strek het op de knie om uw kuit te strekken) en belast uw hele lichaam. Wacht twintig seconden, wissel dan van been en zet nog eens twintig seconden stil. De toon is voorzien.

13. Droog en nat

De regel is zo eenvoudig dat het je pijn zal doen nu je het niet zelf hebt afgeleid: als je je tong gebruikt, gebruik dan altijd je vingers. En vice versa. Laat uw gereedschap niet stilstaan! Zelfs tijdens het kussen neemt niemand de moeite om met je vingers over de kin van je partner, of rond de oren of over de hoofdhuid te strijken. En waartoe een tandem van vingers en tong in staat is tijdens orale seks of imitatie van erotische massage, mmm … In de zin – waarvoor? Weet je het echt niet ?! Probeer dan liever een van deze technieken..

Steek tijdens orale seks bijvoorbeeld je vinger in de vagina en druk lichtjes op de voorwand (je herkent hem aan het ruwe oppervlak). En probeer tijdens het voorspel een natte plek op de huid achter te laten met je tong, en als deze afkoelt, verwarm je dezelfde plek door er met je handpalm overheen te wrijven. Dergelijke veranderingen verhogen de gevoeligheid van de huid enorm. Ja, wat je ook zegt, maar als het niet om politiek gaat, is tandem macht!

14. U al – wat?!

In het binnenoor van elke persoon, zelfs als hij een vrouw is, bevindt zich een ronde zak of sacculus. Dit lichaam is verantwoordelijk voor de “registratie van vliegtuigbewegingen van het hoofd in de ruimte”. Het klinkt niet erg sexy, als je één geheim niet kent: lage basgeluiden van 90 Hz, acterend door de sacculus, zorgen ervoor dat iemand een beetje duizelig en onverklaarbaar blij wordt. Dit verklaart onder meer het effect van clubeuforie. Als seks met luide drum en bas voor jou als godslastering klinkt, probeer het dan zeker.

Nieuw leven van klassieke poses

Aan de zijkant nieuw. Als uw partner op haar zij ligt met haar rug naar u toe, kunt u haar natuurlijk vragen haar benen in te drukken of te kruisen zodat de omtrek van de penis maximaal is (u moet dit trouwens doen nadat u al ingevoerd). Maar het wordt veel interessanter om een ​​andere variant te proberen. Buig je bovenknie en neem hem terug. Vraag je partner om hetzelfde te doen, maar ga je gang – of je neemt zelf haar been en gooit het op een zakelijke manier weg. Nu weerhoudt niets jullie ervan om tegelijkertijd met je hele handpalm zowel haar clitoris als het onderste oppervlak van de penis te stimuleren. Het is beter om niet met je handen samen te werken: je gaat elkaar hinderen.

Missionaris nieuw. Nadat u gewoonlijk op een vrouw bent geklommen, brengt u het gewicht van het lichaam over van de heupen en het bekken naar de ellebogen, buik en borst (we verduidelijken: op uw ellebogen, buik en borst, anders verplettert u uw partner). Met andere woorden, duw het lichaam naar voren zodat de basis van de penis harder op haar schaambeen drukt. U vermindert dus het bewegingsbereik van de penis, maar vergroot het contactgebied van uw organen, waardoor de kans op gelijktijdig orgasme groter wordt..

Ruiter nieuw. Moedig uw partner aan om achterover te leunen en de nadruk op de handpalmen te leggen. Als hij vraagt ​​waarom, lieg dan dat je haar beter wilt zien. Begin ondertussen de clitoris te aaien, waartoe de toegang nu open is. Trouwens, in deze positie wordt de voorwand van de vagina, die verantwoordelijk is voor golfachtige orgasmen, ook onderworpen aan versterkte stimulatie (je begrijpt dit niet, maar de berijder zal het waarschijnlijk waarderen en je een stukje geven suiker later).